hoofdmenu
volgende Overige kunst in Almere
favorietenVerwijder uit favorieten
1 (3)

Corrosia Theater, Expo & Film

TEAM FRANC - Graduation Show 2017

Tentoonstelling t/m 20-01-2018 > Almere

Elk jaar presenteert Corrosia de beste net afgestudeerde beeldend kunstenaars in een selectie door Almeerders. Samen met curator Fleurie Kloostra reden Ans, Erika, Jacqueline, Kees, Leendert, Ans, Lindsay en Ruurd half Nederland door. Ze bezochten de eindexamenexposities van AKI Artez in Enschede, de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten Den Haag, de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. Na verhit en rijp beraad onder leiding van de nieuwe team captain burgemeester Franc Weerwind, kwamen zij tot hun keuze voor TEAM FRANC – Graduation Show 2017, een spannende tentoonstelling die bruist van de ambities. Ze selecteerden werk van o.a.: Kirsten Everink, Kristel Geerts, Charlotte Gramberg, Aurélie d’Incau, Mattia Papp, Djillie Roes, Leendert Vooijce en Shunyao Yu.

Zonder insiders
TEAM FRANC – Graduation Show 2017 is een democratisch tentoonstellingsmodel. Het draait om het tonen van kunst die niet is gekozen door insiders uit de kunstwereld. Het is belangrijk en leuk om zoiets te doen, want iedereen heeft een andere smaak en mening over kunst. Corrosia lanceerde het concept drie jaar geleden, met TEAM ANNEMARIE – Graduation Show 2014. De curatoren zijn afgekomen op een oproep die Corrosia Theater, Expo & Film afgelopen voorjaar deed onder het motto ‘word kunstkenner in één dag’. Wilt u meer te weten komen over de geselecteerde kunstenaars? Elke zaterdag zijn er gratis rondleidingen.

Corrosia Theater, Expo & Film

  • Diversen

Corrosia Theater, Expo & Film is hét kunstencentrum van Almere met kunst aan de muren en kunst op de planken. We bieden een avontuurlijk en toegankelijk programma, van beeldende kunst, dans, theater en muziek tot film, debat en literatuur. Het leggen van dwarsverbanden in de programmering tussen beeldende kunst, theater en film is daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Foto: Expositie Zzzz...Corrosia! slaapt / Marieke Breed

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 12.00 - 17.00 uur

Corrosia Theater, Expo & Film
Markt 43
1354 AP Almere
Nederland
Tel: 036-5215929
E-mail: info@corrosia.nl

www.corrosia.nl

Corrosia Theater, Expo & Film Almere

Twitter berichten


31 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Corrosia Theater, Expo & Film"