GaleriAle

GaleriAle Oosthuizen

GaleriAle exposeert ‘Verbinding’

Oosthuizen – Zondagmiddag 27 maart vindt bij GaleriAle, gelegen aan de Raadhuisstraat 17 te Oosthuizen, de opening van de nieuwe expositie ‘Verbinding‘ plaats.
De expositie bestaat uit het werk van een viertal kunstenaars. Zij zijn door GaleriAle verbonden met elkaar. Ook hun werk maakt een verbinding met henzelf, is tot stand gekomen vanuit gevoel.

Het werk van de eerste kunstenaar, Laura van Dijk, gaat over de ziel van dingen en de diepere lagen van het leven van alledag. Laura zoekt naar de binnenkant, naar de ziel. Dit gaat dieper dan alleen het registreren van de werkelijkheid: zij vertelt de verhalen die achter die werkelijkheid liggen. Laura schildert, fotografeert, tekent en maakt daarnaast ruimtelijk werk en installaties. Bij GaleriAle zijn foto’s op geborsteld aluminium te bewonderen.

De tweede kunstenaar die bij GaleriAle exposeert, Kees Kasbergen, schildert hoofdzakelijk met acryl op papier, maar heeft ook enkele aquarellen gemaakt. Soms werkt Kees met gouache of gemengde techniek. Uit zijn werk spreekt een enorme emotionele kracht. Het kleurgebruik van Kees is heel bijzonder. Bij GaleriAle exposeert Kees schilderijen en gemengde technieken.


De derde kunstenaar die bij GaleriAle exposeert is de keramist Albert van Zummeren. Na eerst voornamelijk met mallen te hebben gewerkt, verwerkt Albert ook steeds meer zijn eigen ideeën en maakt nieuwe vormen. Veel van zijn werk is gestookt in een elektrische oven, maar ook een behoorlijk aantal werkstukken is gestookt met de Raku oven, wat een bijzonder effect geeft aan de objecten. De keramiek van Albert is te bewonderen bij deze nieuwe expositie.

Tenslotte exposeert galeriehoudster Sandra Ale een combinatie van gemengde technieken op doek en papier. Zij heeft zich hierbij laten leiden door haar gevoel, kleur en vorm. Het werk van Sandra bestaat uit diverse lagen monoprints over elkaar.
Zondagmiddag 27 maart is vanaf 15.30 de feestelijke opening van deze nieuwe expositie bij GaleriAle. Iedereen wordt verwelkomd met een drankje en een hapje. Ook kunt u kennis maken met de kunstenaars. Om 17.00 uur sluit GaleriAle haar deuren, waarna de expositie volgens de reguliere openingstijden, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur, te bezichtigen is. Bezichting buiten de openingstijden kan op telefonische afspraak: 06-57003083. Meer informatie: www.galeriale.nl

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 en op afspraak

  • Schilderkunst
  • Keramiek
  • Sculptuur
  • Grafiek

Stuur een bericht naar GaleriAle