Roman Reisinger

Roman Reisinger Gorssel
Roman Reisinger Gorssel (2)
Roman Reisinger Gorssel (3)
Roman Reisinger Gorssel (4)

In de stilte van het Franse landschap van de Lot-et-Garonne te midden van de eeuwen-
oude traditie van pruimenboeren is de schilder Roman Reisinger (14-12-1970, Amsterdam) tien jaar geleden begonnen met het schilderen van stillevens in olieverf. Inmiddels heeft hij zijn ambachtelijke werk voortgezet in het Gelderse Gorssel waar weidevogels in het voorjaar de uiterwaarden van de IJssel bezoeken en ganzen in grote getale foerageren. Daar waar akkerland wordt afgewisseld door bossen en heide werkt hij het grootste deel van de tijd in afzondering aan zijn stillevens. Zijn hele ziel en zaligheid kan hij kwijt in het werk wat hij maakt.

Zijn stillevens zijn authentiek en ademen vaak een sfeer uit van een ver verleden. De voorwerpen die hij schildert worden selectief gekozen, waarachtig geschilderd en hebben meestal een raakvlak met de natuur. Bijna alles wat de natuur geeft, doet hem verwonderen en interesseren. Vruchten, groenten, insecten, eieren en bloemen zijn hiervan een voorbeeld. Voor ieder die met zijn werk in aanraking wil komen bestaat de mogelijkheid zijn atelier te bezoeken. Een eerste indruk van zijn werk kan worden verkregen op het internet.

Aangezien Roman relatief kort als schilder werkzaam is en in staat is gebleken tot het vervaardigen van kwalitatief zeer hoogwaardig schilderwerk, kan het de moeite waard zijn u te verdiepen in zijn schilderijen.

Openingstijden

Galerie-bezoek

Alle nog niet verkochte werken (...en nog veel meer, zoals brocante of wat dacht u van zijn giclée's?) kunt u met een afspraak bezichtigen.

Tel.: 0613039402

Contact

Roman Reisinger
Nijverheidsstraat 19
7213 DA Gorssel
Nederland
Tel: 613039402

romanreisinger.nl
Routekaart
1999 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Roman Reisinger