Mia Westerhof

Verwacht

Lentesalon 2024 ledententoonstelling Kadmium

Tentoonstelling 17-03-2024 t/m 07-04-2024 > Delft Prinsenkwartier
Op deze Lentesalon laat ik het schilderij "Overzicht" (2021) zien uit de serie Warns, mijn Friese project over archeologie. De foto van het schilderij vindt u in de portfolio onder de rubriek Oude Grond
Mia Westerhof Den Haag
STAVOREN – ‘In overdrijving ligt de kracht’ zo luidt het motto van kunstenares Mia Westerhof. Op 2 en 3 juli was zij aanwezig bij opgravingen naar het Blokhuis in Stavoren. Tijdelijke opgravingen die twee dagen duren. Westerhof is van beroep schilderes en tekenares van actuele landschappen zoals zij het zegt.
Op locatie en met een voorkeur voor locaties waar gegraven of gebouwd wordt. In het geval van Stavoren is graven van toepassing. ,,Ik sjoch der eigen dingen yn en dy set ik op papier. Earst in skets en dan op doek útwurkje.”

Artikel is geplaatst door Rynk Bosma op 04-07-2014 - 15:41
Mia Westerhof Den Haag (2)
Mia Westerhof Den Haag (3)
Hervormde kerk Oosterwijtwerd. In het koor zijn de twee schilderijen Interieur en Exterieur opgehangen die de kerkstichting heeft aangekocht.
Mia Westerhof Den Haag (4)
In november 2023 exposeerde ik met onder andere schilderijen over de archeologie in Friesland in de historische Schierstins in Veenwouden

Op deze website vindt u tekeningen en schilderijen waaronder straatbeelden en bouwactiviteiten, interieurs en stillevens.

Verschenen op de (Amsterdamse) website www.buurtleven.nl:
Gek van de bouw
Verschenen in eigen beheer De N381 op Doek. Kopieer en plak in uw browser:
http://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/4ee6d2d0-38ea-46c7-8253-14127ebb3322

Archeologie geeft een heel ander aspect aan de landschapsbeleving. Lees het bericht in de Balkster Courant:
http://www.balkstercourant.nl/nieuws/24305/opgraving-het-blokhuis-beeld/

Westerhof heeft een geschiedenis met de Noord zuidlijn want zes jaar terug maakte zij al een schilderij van de bouwput in de Ferdinand Bolstraat, toen er dus nog helemaal geen gat in de grond gegraven was. In haar woonplaats Den Haag heeft ze ook werken gemaakt van de Haagse tramtunnel en van de ´tieten´ van het ministerie van volksgezondheid in Den Haag.

Een opdracht die kan varieren van kinderportret tot huisdier, tot een geliefd plekje in huis of tuin. Met prijsindicatie. Betrouwbare en professionele werkwijze gegarandeerd.

Volg Mia Westerhof op Facebook en Linkedin

Contact

Mia Westerhof
Abraham van Beyerenstraat 4 (atelier)
2525 TG Den Haag
Nederland
Tel: 06-43924554
E-mail: miawesterhof@kpnmail.nl


2 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Mia Westerhof