favorietenVerwijder uit favorieten

Joke Zonneveld

Joke Zonneveld Uithoorn
Joke Zonneveld Uithoorn (2)

Oervrouw
dichtbij schilderij
Aquarel met houtskool
2014


Joke Zonneveld

  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Tekeningen

Zowel thuis in Amstelveen als in mijn atelier De Rode Draad in Uithoorn, Prinses Margrietlaan 86 werk ik aan mijn schilderijen, in aquarel en acryl. Van figuratief tot abstract vertel ik mijn verhaal in kleur en vorm.
Sinds 2013 werk ik aan een serie "Dichtbij-schilderijen". Je kunt er voor gaan zitten en je eigen beelden eruit halen. Tegelijk heb ik zelf heel teer mijn eigen beeldentaal vorm gegeven. het vraagt de tijd om je eigen beelden vorm te geven, dus pak een stoel en ga er dichtbij zitten, om te zien wat het je brengt.

Daarnaast geef ik les in mijn atelier in Spelend Schilderen. Ik richt me bij het lesgeven op het schilderproces, in plaats van op resultaat. Dat maakt dat mensen op den duur autonoom kunnen werken, omdat ze zich zelf de vragen kunnen stellen, die eerst aangegeven werden door mij als docent. Vanuit het bewegen en voelen en waarnemen komt het contact met eigen vragen en antwoorden tot stand. Je werkt met verschillende materialen, die allemaal aanwezig zijn in het atelier. Zo kun je je voorkeuren ontdekken en ontwikkelen.

Openingstijden

Op afspraak, telefonisch ben ik te bereiken van 16 tot 20.30 uur.

Stuur een bericht naar "Joke Zonneveld"