Barbara Pijnappel

Nu te zien

Beelden, tekeningen & schilderijen bij Barb's Beeldentuin-Atelier

Tentoonstelling t/m 31-12-2026 > Apeldoorn
Barbs Beeldentuin-Atelier-Galerie is een kleine beeldentuin met eigen creaties van kunstenares Barbara Pijnappel. Ze maakt al meer dan 30 jaar haar unieke beelden in brons, steen en keramiek. Tevens zijn er tekeningen en schilderijen in verschillende technieken.
De stijl van haar werk is divers. Het kan figuratief zijn en abstract en soms kan het neigen naar organisch en/of surrealistisch. De laatste jaren kwam inspiratie voor organisch/abstracte beelden in verschillende steensoorten o.a. albast, diverse marmers, serpentijn, Belgisch hardsteen, graniet.
Ze maakt vrij werk en opdrachten. Zij geeft vanaf sept. 2021 een cursus boetseren in Apeldoorns kunst- en cultuurcentrum Gigant, workshops speksteen en boetseren. Ze exposeert in binnen- en buitenland o.a. bij gastronomische restaurants, beeldentuinen, galeries, musea en online.
Barbara Pijnappel Apeldoorn
Barbara Pijnappel Apeldoorn (2)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (3)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (4)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (5)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (6)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (7)

In Barbs Beeldentuin-Atelier zijn beelden, schilderijen en tekeningen te zien van kunstenares Barbara Pijnappel, die meer als 30 jaar werkzaam is als beeldend kunstenaar. Barb's Beeldentuin-Atelier is te bezoeken op afspraak.
Haar huiskameratelier-galerie en beeldentuin is zowel werk- als woonruimte.
Haar beelden worden gemaakt in steen, brons & keramisch en zijn vaak figuratief, soms met een surrealistisch tintje, organisch of intuïtief-abstract, vaak is het afhankelijk van het materiaal.
Ze maakt meestal kleinere tot middelgrote beelden, die in eigen beheer gerealiseerd worden. De schilderijen en tekeningen zijn gemaakt in gemengde technieken en olieverf, pastel, potlood + houtskool. Barbara maakt ook werk in opdracht.
Meer informatie staat op haar eigen site www.barbsgallery.com.

Openingstijden

Bezoeken is mogelijk na het maken van een afspraak. Zie de website voor meer info.

Stuur een bericht naar Barbara Pijnappel