hoofdmenu

Barbara Pijnappel

Beeldenexpositie bij 2 ** Restaurant 't Nonnetje in Harderwijk

Tentoonstelling t/m 31-12-2020 > Wenum-Wiesel

Kleine expositie van figuratieve bronzen naakten en dansers. Te zien tijdens openingsuren van het sterrenrestaurant.

Barbara Pijnappel

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur
  • Tekeningen
  • Beeldentuin
  • Ruimtelijk
  • Diversen

In Barbs Beeldentuin-Atelier zijn beelden, schilderijen en tekeningen te zien van kunstenares Barbara Pijnappel, die 30 jaar werkzaam is als beeldend kunstenaar.
Er zijn een aantal open middagen om Barb's Beeldentuin-Atelier te bezoeken en de beelden te zien en informatie te krijgen over de cursus boetseren en de workshops speksteen bewerken en boetseren.
Haar huiskameratelier-galerie en beeldentuin is zowel werk- als woonruimte en straalt haar persoonlijke sfeer uit.
Haar beelden worden gemaakt in steen en brons en zijn vaak figuratief, soms met een surrealistisch tintje, organisch of abstract, vaak is het afhankelijk van het materiaal.
Ze maakt meestal kleinere tot middelgrote beelden, die in eigen beheer gerealiseerd worden. De schilderijen zijn zowel in gemengde technieken als olieverf. Barbara maakt ook werk in opdracht.
Er worden workshops speksteen bewerken en boetseren gegeven, en een cursus boetseren, check de site www.barbsgallery.com voor meer info.

Openingstijden

Bezoeken is mogelijk na het maken van een afspraak. En er zijn diverse zondagmiddagen met een OPEN TUIN, zie de website voor meer info. In 2017 op 7 mei, 20 augustus en 22 oktober.

Barbara Pijnappel
Fluitersweg 34
7345 BK Wenum-Wiesel
Nederland
Tel: 055-5212407
E-mail: art-barb@planet.nl

www.barbsgallery.com

Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel
Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel (2)
Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel (3)
Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel (4)
Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel (5)
Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel (6)
Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel (7)
Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel (8)
Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel (9)
Barbara Pijnappel Wenum-Wiesel (10)

Twitter berichten

Op het prikbord

Cursus Boetseren in was en klei, Apeldoorn
Apeldoorn Noord/Wenum Wiesel
CURSUS BOETSEREN MET WAS en KLEI 2017: 12 weken, van 13 januari – 7 april en later van 22 september - 15 december. Op vrijdagochtenden geeft Apeldoorns beeldhouwster Barbara Pijnappel een boetseercursus met was en Plusklei van
9 - 11.30 uur. U leert boetseren met was en zelf hardende Plusklei, deze klei hoeft niet gebakken te worden en is na droging thuis te beschilderen......


06-02-2017 t/m 06-02-2018 - Cursussen Apeldoorn
Opdracht voor beeld: portret of figuur in brons of tekening/schilderij, Apeldoorn
Apeldoorn
PORTRET MAKEN of BEELD in OPDRACHT:
Graag wil ik uw opdracht voor het maken van een beeld voor een portret of figuur in brons. Ik heb 30 jaar ervaring met beelden maken in klei, was, gips, brons en steen en 10 jaar met tekenen en schilderen.
Op mijn site heb ik een aparte pagina gemaakt van opdrachten van beelden, die ik eerder gemaakt heb, van enkele figuren, een beeldengroepje,.....
(5 foto's)


04-02-2017 t/m 04-02-2018 - Kunst in opdracht Apeldoorn
Workshops speksteen
Apeldoorn Noord/Wenum Wiesel
De stukken speksteen voor deze workshop zijn wat kleiner en zijn daarom heel geschikt om in een middag een beeldje van te maken. De deelnemers doorlopen het hele proces van bewerken en leren kijken naar ruimtelijke vormgeving. Het lukt vrijwel iedereen in een middag een beeldje te maken. Veel mensen werden al enthousiast en gingen met een zelf gemaakt beeldje naar huis.
Speksteen.....


04-02-2017 t/m 04-02-2018 - Workshops
Workshops beeldje boetseren met Plusklei
Apeldoorn Noord/Wenum Wiesel
Creatief met klei! Maak je eigen beeldje bij een workshop boetseren met Plusklei!
Beeldhouwster Barbara Pijnappel maakt 30 jaar beelden, waarbij ze werkt met klei, was, gips, brons en steen en heeft veel geëxposeerd in binnen- en buitenland. Zij heeft een kleine beeldentuin-atelier aan de rand van Apeldoorn-Noord en Wenum Wiesel, waar zij de laatste 10 jaar workshops geeft.....


04-02-2017 t/m 04-02-2018 - Workshops
Open middagen 2017 Barb's Beeldentuin, Apeldoorn
Apeldoorn Noord/Wenum Wiesel
OPEN MIDDAGEN bij BARB’s BEELDENTUIN-ATELIER-Galerie aan de rand van Apeldoorn-Noord en Wenum Wiesel zijn in 2017 op zondagmiddag 7 mei + 20 augustus + 22 oktober van 13.00 – 16.30 uur, met bronzen en stenen beelden in de tuin en informatie over de boetseercursus en de workshops speksteen bewerken en boetseren. Bij goed weer kunnen er kleine demonstraties gegeven worden.
Activiteiten.....


04-02-2017 t/m 04-02-2018 - Agenda / expositie / open atelier
Workshops speksteen en boetseren, Apeldoorn
Apeldoorn Noord/Wenum Wiesel
Docente is Apeldoorns beeldhouwster Barbara Pijnappel, zij heeft 30 jaar ervaring in het maken van beelden in brons en steen en werken met klei, was, gips, steen en brons. Inspiratie komt soms vanzelf, van te voren of ter plekke. Intuïtief werken is mogelijk, figuratief of abstract. Lukt het niet om zelf iets te bedenken, dan kan tijdens de workshop of cursus iets aangereikt.....


04-02-2017 t/m 04-02-2018 - Workshops Apeldoorn

227 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Barbara Pijnappel"