Yvonne Rooding

Verwacht

Odd Kunstroute Venlo

Tentoonstelling 18-05-2023 t/m 18-05-2023 > Venlo
Go Odd in Galerie Tuur
(2)
Pak je fiets en GO Odd
Opnieuw is Hemelvaartsdag dé dag om kunstenaars en kunst op te zoeken in ateliers en kunstpodiums in de gemeente Venlo. Het is de dag van de Odd Kunstroute.

Eenvoudiger kan het bijna niet. Liefhebbers en nieuwsgierigen hoeven op Hemelvaartsdag, dit jaar op 26 mei, alleen maar af te gaan op de oranje geverfde fietsen her en der in de hele gemeente Venlo. De fietsen markeren de plekken, waar die dag de deur wijd open staat om bezoekers te ontvangen. De ateliers, galeries en Museum.

U ziet een rijke schakering van technieken en materiaalgebruik. Grafische kunst, glaskunst, keramische en bronzen beelden, installaties, schilderijen, collages, mixed media en architectonische vormgeving. De keuze is veelzijdig, maar steeds is het kunst die verrast, ontroert, raakt, verwart, of anderszins het gemoed bezig houdt. In de meeste ateliers zijn de kunstenaars zelf aanwezig om over hun werk te vertellen. Over hun passie en hoe zij te werk gaan.

De Oddkunstroute op Hemelvaartsdag duurt van 11.00 tot 18.00 uur. U kunt uw eigen kunstroute uitstippelen aan de hand van www.oddkunstroutevenlo.nl/
Yvonne Rooding Venlo
Yvonne Rooding
v.l.n.r. Influence of the planets, Inner light, Spinning, Slipping into darkness
Yvonne Rooding Venlo (2)
Ajar
Yvonne Rooding Venlo (3)
Cross circles
Materiaal: PVC, zilver paint, metal, nylon draden
Afmeting: Cross Setup +/- 850 x 700 cm

Contact

Yvonne Rooding
Straelseweg 251
5914 AN Venlo
Nederland
Tel: 077-3516861

www.yvonnerooding.com

4 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Installatie
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar Yvonne Rooding