Beeldentuin en Galerie Land en Beeld

Beeldentuin en Galerie Land en Beeld Asperen
Beeldentuin en Galerie Land en Beeld Asperen (2)

Carpe Artem! Carpe Hortum!
Zesde editie beeldentuin Land en Beeld toont internationaal karakter

Na het succesvolle eerste jubileum in 2008 presenteert Land en Beeld dit jaar vanaf zondag 3 mei de zesde editie van de Beeldentuin aan de Oude Zuiderlingerdijk, met nieuw werk van ruim veertig kunstenaars. Gewoontegetrouw is in de selectie ervoor gekozen een groot aantal kunstenaars te volgen die geregeld exposeren bij Land en Beeld. Maar dit jaar wordt voor het eerst ook een duidelijk internationaal accent gelegd, met werken van twee Belgen, twee Duitsers, drie Fransen en drie Engelsen. Daarbij verwelkomen wij elf Nederlandse kunstenaars die voor het eerst in de Beeldentuin exposeren.

Carpe Artem, Carpe Hortum is de naam van de tentoonstelling. Oftewel, in goed Nederlands: geniet van de kunst zowel als van de tuin. Want dat is waar het de samenstellers om te doen is: het beeld én het land, het beeld ín het land.
Daarbij leven wij een tijdsgewricht dat zich kenmerkt door een ongekende diversiteit van kunstuitingen. Om daarin niet te verdwalen, is het van groot belang de gestelde criteria voor onze keuzes vast te houden. Ook dit jaar hebben wij ons daarom laten leiden door onze inmiddels beproefde uitgangspunten: innovativiteit, originaliteit, weerbarstigheid en beeldende kwaliteit.

Openingstijden

Beeldentuin en Galerie Land en Beeld
Oude Zuiderlingedijk 12
4147 BP Asperen (Gld.)
T 0031 (0)345 632423
M 0031 (0)6 21908504
E info@landenbeeld.nl

  • Keramiek
  • Sculptuur
  • Glaskunst
  • Installatie
  • Beeldentuin

Stuur een bericht naar "Beeldentuin en Galerie Land en Beeld"