Lida Meines

Lida Meines Amersfoort
Lida Meines geeft schildercursussen in Amersfoort
Lida Meines Amersfoort (2)
voor een creatieve workshop of schilder-cursus ben je bij Lida Meines in Amersfoort op het juiste adres. Kleinschalige en laagdrempelige korte schildercursus voor beginners en gevorderden.
Lida Meines Amersfoort (3)
leuke schilderlessen en workshops in Amersfoort bij Lida Meines in kleine groepjes (max 8 pers)
Lida Meines Amersfoort (4)
de creatieve workshops, cursussen en lessen schilderen met acryl-verf en olieverf in Amersfoort zijn goed bereikbaar vanuit Leusden Hoevelaken Hilversum Woudenberg Veenendaal Barneveld Achterveld Hoogland Baarn Doorn Bilthoven Den Dolder Wijk bij Duurstede

Ik wil jou graag beter leren schilderen en kleuren mengen.
Ik geef mijn kennis door in kleinschalige creatieve workshops en cursussen waarin ik jou nog mooier leer schilderen en kleuren mengen in mijn schilderlessen en schilderworkshops en via mijn eigen tutorials op mijn youtubekanaal.

Openingstijden

Telefonisch ben ik het beste bereikbaar tussen 17.00 en 21.30 uur en u kunt ook altijd een berichtje achterlaten of mij bereiken via WhatsApp op 0612381141.
Nadere info betreffende cursusdata en tijden vindt u op mijn eigen website: WWW.LIDAMEINES.NL
U kunt zich ook aanmelden voor mijn nieuwsbrief: Stuur me een email met als onderwerp nieuwsbrief en uw naam. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste filmpjes en nieuwe cursusdata.
mail@lidameines.nl

  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Grafiek
  • Tekeningen
  • Conceptueel
  • Diversen

Stuur een bericht naar Lida Meines