Reggie Voigtländer

Reggie Voigtländer Helmond
'IPhone view', fotografisch tweeluik, Xiamen (China), 2015
Reggie Voigtländer Helmond (2)
Solo expositie '40 Titles II' bij Cacaofabriek, Helmond, 2015
Reggie Voigtländer Helmond (3)
Solo expositie '40 Titles' (I), Xiamen, China, 2014
Naar aanleiding van een kunstenaars verblijf op uitnodiging van het Chinese European Art Center
Reggie Voigtländer Helmond (4)
Multi media installatie 'The Columbarium', 2015

Ik werk graag vanuit interactie en ontmoeting en richt mij daarbij op mens-gerelateerde, landschappelijke en andere omgevingsaspecten. Zo verwerk ik aan de realiteit ontnomen beelden tot nieuwe werkelijkheden en onderzoek daarmee universele aspecten in relatie tot het menselijke bestaan. Er ontstaat fotografisch werk, grafiek, digitaal en videowerk, vaak in de vorm van ruimtelijke installaties maar ook sculpturen en objecten.

De handeling heeft een dwingend karakter maar haar invloed is desalniettemin altijd ondergeschikt aan alle overige invloeden waarbinnen deze plaats vindt. Middels kunst worden de verschillende maten, gradaties en onderlinge verhoudingen onderzocht. Het is een complexe verstrengeling van allerlei factoren welke uiteindelijk het werk maken tot wat het is. Het beeld is daar ook maar een deel van en ik ben me daar bewust van. Daarom begeef ik mij graag binnen niet beheersbare kaders. Ik wil mezelf blijven verwonderen. Hoewel ik de drijvende kracht ben door het te laten gebeuren, richt het werk zich uiteindelijk ook tot mij.

Openingstijden

Bij interesse werk ik ook vanuit een vraag. Dat kan iets persoonlijks zijn, maar ook wanneer het gaat om een bedrijf. Via de website kan ook bestaand werk gekocht worden. Neem hiervoor en andere vragen contact op via het formulier op de website.

  • Fotografie
  • Multimedia
  • Grafiek
  • Installatie

Stuur een bericht naar "Reggie Voigtländer"