favorietenVerwijder uit favorieten

Saskia Griepink

Meer...
Verwacht

KUNST IN HET VOLKSPARK

Tentoonstelling 10-07-2018 t/m 10-07-2018 > Enschede

10 juni: KNS-plein Kunst in het Volkspark, Volkspark
Het jubilerende KunstNonStop (KNS) organiseert ook dit jaar een KNS-plein tijdens Kunst in het Volkspark op zondag 10 juni. KNS streeft ernaar het KNS-plein een helder baken van professionele beeldende kunst te laten zijn midden in het park. Vorig jaar was de aanwezigheid van KNS wederom een groot succes, de winnaar van de Kunst in het Volksparkprijs kwam ook dat jaar weer van ons plein!

Deelnemende kunstenaars
Maarten van Aken (winnaar 2017), Ray Andreas, Vera Berkvens, Broekstra & Van Loon Beeldbouw, Christel Burghoorn, Willemijn Calis, Dirk Comello, Annelien Dam (winnaar 2016), Manje Dijkman, Miguel Dominquez, Saskia Griepink, Katinka Hamming, Helena Hoogenraad, Diana Huijts, Ivo Kamphuis (winnaar 2002), Femke Kloppenburg, Myriam Knol, Jurgen Kuipers, Inge Kuypers, Manon Leeflang, Tessa Lieffering (winnaar 1999), Elly Jacoba Meijer, Madelon Pels, Susan Pinkster, Judith Schepers (winnaar 2013), Danielle Spoelman (winnaar 2015), Marloes Staal, Debbie Voerman, René Völker en Esther de Vries (winnaar 2012).

Het KNS-plein is te vinden op een centrale plek midden in het park, vlak na de hoofdingang van het Volkspark. We ontvangen u graag!

Saskia Griepink

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Ruimtelijk

Door onnatuurlijke stoffen in de aarde te stoppen verandert de mens de aarde. Hoe gaat onze krachtige planeet hiermee om. Ontstaat er een compleet nieuwe aarde met een z.g.n. geo-cultuur waarbij de natuur langzaam verdwijnt en er nieuwe levensvormen ontstaan? Mijn werk gaat over denkbeeldige geologische processen en de producten van een "nieuwe aarde" in het tijdperk van de mens. Het werk heeft associaties met de anatomie van zowel mensen, dieren als planten. Er ontstaan groeivormen die moderne fossielen kunnen zijn, de toekomstige overblijfselen van onze moderne beschaving

Saskia Griepink Borne

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Saskia Griepink"