Frank Dammers

Frank Dammers Zwolle

De werken van Frank Dammers worden zonder gebruik te maken van computer of andere technische hulpmiddelen op doek gezet. De kunstenaar creëert zijn werk vanuit de losse pols, geïnspireerd door vormen en kleuren. Het lijkt bijna onmogelijk zo niet magisch de kleurrijke geometrische vormen volledig handmatig in evenwichtige balans en met een unieke kleurstelling op doek te schilderen maar Frank Dammers blijkt hiertoe in staat.

De collectie van Frank Dammers is voor zowel particulieren als voor bedrijven uitermate geschikt om het interieur van een bijzondere uitstraling te voorzien.

Het werk van Frank Dammers, zowel de echte doeken als de gesigneerde giclée-prints en of epoxy gegoten werk met een gemaximeerde genummerde oplage zoals op de website is omschreven, deze werken geven extra cachet aan de entree, ontvangstruimte of directiekamer van uw bedrijf, overheidsgebouw of aan een particuliere setting. De bijzondere 'sky-lines'van Frank Dammers geven bedrijven met internationale allure en internationale contacten een extra dimensie.

Op de site kunt u de schilderijen van Frank Dammers bekijken en bestellen ook kunt u werk in opdracht laten maken. U kunt zijn werk aanschaffen met of zonder rechten of huren op nader te bespreken condities. Ook bestaat de mogelijkheid tot aanschaf van giclée-prints op doek voorzien van echtheid certificaat en oplagenummer.

Frank Dammers is de eerste Nederlandse Geregistreerd Kunstenaar van het National Nine Eleven Memorial & Museum, Ground Zero New York. Op 14 oktober 2016 is een van zijn werken toegevoegd aan de permanente National Nine Eleven & Museum. Op 14 oktober 2016 heeft het museum ter ere van de kunstenaar een ceremonie gehouden, zie hiervoor https://www.911memorial.org/blog/new-acquisition-frank-dammers-painting Voor ander werk van Frank klik op: https://youtu.be/MQlD05cZePQ

Openingstijden

Op aanvraag.

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Architectuur
  • Manifestatie

Stuur een bericht naar "Frank Dammers"