Atelier Molenpad

Bij het tekenen en schilderen op het Atelier Werkplaats Molenpad van Innerlijke beelden of binnenbeelden en het modelschilderen, spelen de volgende aspecten steeds een rol in je ontwikkeling van je schilderen:Materialen onderzoek en toepassing. Het ontwikkelen van creativiteit en expressie- vermogen. Het schilderen vanuit Abstractie heeft bij het vrij-schilderen veel aandacht. Vormtekenen, schilderen en boetseren van de menselijke figuur gezien vanuit figuratie en abstractie.

Werkelijk je eigen creatieve beeldende proces in expressie brengen en het beeldende vak in toepassing en contact met de materialen te onderzoeken en te leren toepassen.

Er gelijkwaardige aandacht voor werken vanuit je binnenwereld die je vrij kunt laten stromen en beeldend werken vanuit de visuele waarneming van de buitenwereld: de natuur, modellen en installaties.

Openingstijden

Een keer in de maand club. Kijk op website https://www.daniellarubinovitz.com/painting_workshops_retreats_offsites/ voor actuele datums.

Di. 18.30 -21.30 uur: Intuïtief tekenen en schilderen. Gestructureerde les en of vrij tekenen en schilderen met als thema: Beweging van het onderbewuste naar het bewuste (en andersom) binnen onszelf. Gemengd teken en verf materialen/ technieken. Individuele begeleiding en reflectie op tekeningen en schilderijen. Figuratief zowel als abstract. Soms introductie en gezamenlijk werken aan speciale schilderkundige toepassingen en verfgebruik.

-----

Week retraites. Kijk op website https://www.daniellarubinovitz.com/painting_workshops_retreats_offsites/ voor actuele datums.

Join us for an unforgettable week. Increase confidence through your creative genius process of drawing and painting. Strengthen your contact with your muse, your guide! Have a blast transforming your perspective on the status quo! Come on to quench your thirsty hands!

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Atelier Molenpad