Galerie Franzis Engels

Zomersalon

Tentoonstelling t/m 29-08-2020 > Amsterdam
'Ongemakkelijk genoegen' van Kees de Vries
Gemaakt van zeezout.
(2)
Multicolour van Marian Bijlenga.
Het werk is gemaakt van visschubben
(3)
Festoen van Katrien Vogel
Het werk is gemaakt van polyester.
(4)
'In love' van Marinke van Zandwijk.
Het werk is gemaakt van glas.
(5)
Willem Harbers, Sievert.
Het is weer zomer en we willen het liefst dat alles weer gewoon wordt. We hebben tentoonstellingen, galeriebezoeken en beurzen gemist. We hebben het fysieke contact met kunst en cultuur gemist. Plaatjes kijken op internet gaf geen gevoel van cultuurbeleving. Ook concerten op internet halen het niet bij het onderdompelen in de muziek zoals je ondergaat in een concertzaal. En theater op een scherm wordt al gauw een ervaring alsof je televisie zit te kijken.

De beeldende kunstenaars zijn ‘gewoon’ doorgegaan met het maken van kunst. Dat is nou eenmaal wat ze doen. Ze kunnen vaak niet anders. Ook hadden ze al werk gemaakt voor beurzen en exposities die niet door zijn gegaan. En waar mogelijk hebben ze nieuw werk gemaakt, maar konden dit alleen laten zien op social media. Tijdens de zomersalon zal veel van het werk dat de kunstenaars van de galerie voor beurzen hadden gemaakt, geëxposeerd worden op zomersalon.

Het is weer zomer en we willen het liefst dat alles weer gewoon wordt. We hebben tentoonstellingen en beurzen gemist. De kunstenaars hebben hier wel werk voor gemaakt, maar konden dit niet laten zien.

Tijdens de zomer zal veel van dit werk geëxposeerd worden op de 4th floor.
Galerie Franzis Engels Amsterdam
Vooraanzicht van de galerie met een werk van Tonneke Sengers op de voorgevel.
Galerie Franzis Engels Amsterdam (2)

Galerie Franzis Engels presenteert hedendaagse kunst van ruim 25 nationale en internationale kunstenaars in een modern pand in het centrum van Amsterdam. De galerie neemt deel aan diverse nationale en internationale kunstbeurzen. Door de eigenzinnige keuze voor kunstenaars die experimenteren met nieuwe materialen en beeldtalen heeft de galerie zich in korte tijd een plek in de internationale kunstwereld veroverd.

Openingstijden

Donderdag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur. Verder op afspraak: 06 31000323.

Stuur een bericht naar "Galerie Franzis Engels"