Dobbelsteen Grace van den

Meer...
Dobbelsteen Grace van den Tilburg

Kunst - beeldende kunst - Grace van den Dobbelsteen - Tilburg - T nul zes 5 drie een 78593. info[at]gracevandendobbelsteen[punt]nl. Permanente exposities in Tilburg, Waalwijk, Goirle (NBr), minigalerie op afspraak in Westkapelle (in Zeeland, tussen Domburg en Zoutelande op Walcheren, nabij Middelburg.)


digitale schilderijen of digital art door Grace van den Dobbelsteen kunstenaar Tilburg NL

Digitale kunst van Grace van den Dobbelsteen, kunstenaar in Tilburg. Deze oprechte kunstwerken zijn zeer betaalbare kunstwerken voor aan de muur. Het werk is ook online, per e-mail te bestellen. Voor haar digitale schilderijen laat zij zich inspireren door non-verbale communicatie: mimiek en lichaamstaal boeien haar zodanig dat zij hierin een onuitputtelijke bron ziet voor haar werk in haar atelier. De kunstwerken zijn veelal figuratief. Ze zijn kleurrijk, en fraai als eenling maar evenzeer sterk in een serie in een horizontale of verticale rij of in een blok aan de muur.
De digitale schilderijen worden meestal afgewerkt op dibond-aluminium: zeer fraai en stijlvol. Op aanvraag wordt het werk gegoten in een een kleurloze laag epoxy.
De digitale schilderijen zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Hiervoor kan ook een nieuw, uniek werk gecreëerd worden.
Als relatiegeschenk maakt Van den Dobbelsteen ook kunst-wijnkistjes. Zie hiervoor ook www.gracevandendobbelsteen/relatiegeschenken. Of shop op www.wijnkistjes-kunst.nl/winkel.
In 2010 won Van den Dobbelsteen de Nationale Kunstprijs van de Stichting Kunstweek.

Twitter berichten


Dobbelsteen Grace van den

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Conceptueel
  • Diversen

Grace van den Dobbelsteen is winnaar van de Nationale Kunstprijs 2010.
Zij is kunstenaar in Tilburg (NB) en in Westkapelle (Zeeland, tussen Domburg en Zoutelande).
www.gracevandendobbelsteen.nl

SCHILDERIJEN
- abstract
- figuratief
- portretten

DIGITAL PAINTINGS
- eveneens een unieke stijl in digital paintings

• Relatiegeschenken:
zie www.wijnkistjes-kunst.nl/winkel
Wijnkistje- Kunst is het ideale kunstcadeau voor de zakelijke wereld: het verenigd een gevuld wijnkistje met een kunstwerkje dat van blijvende waarde is: een Digital Painting voor aan de muur. Het is geschikt voor elke bijzondere gelegenheid. Overweeg je een personeelscadeau voor het hele bedrijf, een gebaar bij een bedrijfsjubileum, een eigenzinnig eindejaarsgeschenk, een kunstzinnig afscheidscadeau of speciaal welkomstgeschenk? Ga naar de website van www.wijnkistjes-kunst.nl of bel met Grace van den Dobbelsteen. De kunstgeschenken zijn mogelijk in grote en kleine oplagen.
Zo geef je een kunstwerk cadeau én een kistje met inhoud.
Eenvak-, tweevaks en drievaks wijnkistjes.
Heb je een ander idee? Laat het gerust horen!

• Advies aan organisaties:
Grace van den Dobbelsteen is tevens eigenaar van Dobbelsteen Communicatie. Als communicatieadviseur en kunstenaar geeft zij bedrijven advies over het versterken van hun imago door middel van kunst.

www.gracevandendobbelsteen.nl

Openingstijden

WERK ZIEN
Kunst van Grace van den Dobbelsteen is regelmatig te zien bij Kunsthuys Best aan de Sonseweg 39 in Best (NB), de absoluut inspirerende galerie is gehuisvest in een enorme loods uit WOII die erg mooi is gerestyled. Hij ligt in de bosachtige omgeving van Park Historia; achter brasserie 't Boshuys.
Tussen Tilburg en Eindhoven Airport.

Wil je werk zien van de website, stuur dan een mailtje.
EEN kleine SELECTIE van haar kunst is -na afspraak- ook te zien bij:
Topfysiotherapie Keyzer en Van Roon aan het Oranjeplein; op afspraak met Grace van den Dobbelsteen

Neemt u contact op voor meer informatie.
Mailadres: info (at) gracevandendobbelsteen (punt) nl.

Contact


Dobbelsteen Grace van den
Koningshoeven 38
5018 AB Tilburg
Nederland
Tel: nul zes vijf drie 178 593

www.gracevandendobbelsteen.nl
181 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Dobbelsteen Grace van den"