Hennie Hut

Nu te zien

GALERIE HUIS TER HEIDE START 2023 MET EEN NIEUWE EXPOSITIE

Tentoonstelling t/m 03-03-2023 > Huis ter Heide (Drenthe)
(2)
(3)
(4)
(5)
Huis ter Heide - Galerie Huis ter Heide start het nieuwe jaar met een frisse expositie van hun nieuwste werk. Bovendien tonen vijf gastkunstenaars uit alle windstreken van Nederland hun werk t/m 5 maart. De officiële opening is op zondag 15 januari om 14.00 uur. U bent van harte welkom om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden met een hapje en drankje.

Peter Bes, Janneke Boer, Alie en Hennie Hut, Bernadette de Jonge -Lubbers, Harmen van Kamp, Andra van Kranenburg, Willem Komduur, Alesja Konchyts, Diana Large, Maya Mastwijk, Roelie Scholing, Sieuwke Ronner, Gilda Wilpstra Gouhari, van het kunstenaarscollectief waaronder 4 nieuwe leden, hebben aan het begin van het nieuwe jaar weer een prachtige tentoonstelling ingericht. In de sfeervolle galerie tonen de kunstenaars hun nieuwste werken, gemaakt in verschillende disciplines, zoals sieraden, keramiek, hout ,fotografie, glas, brons, acryl en olieverf schilderijen, etsen.Vijf gastkunstenaars;
Matthias van Olst glasblazer, Monique Berger maakt tekeningen en droge naald etsen. Petra de Jong keramist, Ferdi de Bruijn lichtobjecten,Frank Vincent zowel 2D als 3D RVS.
De galerie is gratis toegankelijk.
www.galeriehuisterheide.nl
Norgervaart10a, 9336 TE Huis ter heide (Dr.)
Openingstijden Galerie Vrijdag-,zaterdag-,zondagmiddag van 13.00-17.00 uur
Hennie Hut Huis ter Heide (Drenthe)
Collier 'Circle of life '
(met gouden trouwringen gerecycled erop verwerkt)

Mijn sieraden kenmerken zich meestal uitgaande van elementaire vormen. Cirkel,vierkant en driehoek zijn vormen die met regelmaat terugkeren in mijn werk. Ook vind ik het belangrijk dat je het sieraad kan aanpassen aan de kleur van je kleding op dat moment, door verwisselbare elementen.

Openingstijden

vrijdag-zater-zondagmiddag
13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar Hennie Hut