Marc Lange

Marc Lange Alkmaar
Marc Lange Alkmaar (2)
Marc Lange Alkmaar (3)
Marc Lange Alkmaar (4)

Marc Lange Sieraden is sinds 2001 gevestigd in hartje Alkmaar. In een sfeervol pand presenteert edelsmidjuwelier. Marc Lange samen met zijn team, een moderne collectie sieraden en horloges. Zijn stijl is puur en origineel: enerzijds
sober, minimalistisch en luxueus, anderzijds kleurrijk en speels. Opvallend in alle ontwerpen van Lange is het heldere lijnenspel en het gebruik van chique, maar stoere materialen. Vrijwel alles wordt in eigen huis ontworpen en op
ambachtelijke wijze gemaakt. Daarnaast is er ruimte voor werk in opdracht en repareert, restaureert of verandert Marc Lange bestaande creaties.

Sieraden van Marc Lange zijn stijlmakers. In elk ontwerp staat de spanning tussen vorm en materiaal centraal. Hightech metalen als titanium en zirkonium gaan elegant samen met glanzend goud en sprankelende diamanten. Vooral de fancy colors, diamanten met een rode, lichtblauwe, bruine of zelfs zwarte tint, zijn ruimschoots aanwezig. De rijke selectie aantrekkelijke accessoires omvat ringen, trouwringen, colliers, armbanden, broches, oorsieraden, manchetknopen, dasspelden en horloges.

De sieraadontwerper debuteert in 2008 ook als kunstschilder. Heldere, sprekende kleuren typeren zijn werk en zorgen voor levendigheid. De schilderijen van Lange zijn net als zijn accessoires modern, spannend en speels.

Openingstijden

maandag: op afspraak
dinsdag t / m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
donderdagavond: op afspraak
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: op afspraak

Contact

Marc Lange
Mient 12
1811NC Alkmaar
Nederland
Tel: 725204814

www.marclange.nl

2512 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Sieraden

Stuur een bericht naar Marc Lange