Atelier Woodclan

Atelier Woodclan Assen
Atelier Woodclan Assen (2)
Atelier Woodclan Assen (3)
Atelier Woodclan Assen (4)

De bekende kunstenaar Denis Wood van Royal Britse origine maar wonende te Assen, schildert kleurrijke en sfeervolle Drentse Stadsgezichten en realistisch abstract Na tentoonstellingen in 2007 en 2015 bij Tripolis aan de Beilerstraat, bij wijkcentrum de Componist in het Noorderpark en in 2008 t/m 2011 bij restaurant Entree (warenhuis Van der Veen), in 2009 bij Seem-Art te Soesterberg, en in 2010 bij Gallerie Ponnema te Gasselternijveen, exposeerde Denis Wood vanaf 22 april tot en met 23 juli 2010 in het Hoofdgebouw van de GGZ te Beilen en weer gevraagd en exposeerde ook in Meppel, In 2012 meegedaan met het Zuilenproject van Kolkend Assen Gemeente Assen en Almere.

Het atelier van Denis Wood was gevestigd bij Defka (Departement voor filosofie en kunst te Assen) in de Venestraat 88 te Assen. Denis maakt gebruik van uiteenlopende stijlen en technieken. Een selectie van zijn oeuvre die het bekijken meer dan waard is. In deze bijzondere tentoonstelling zijn zowel futuristische schilderijen en foto’s als kleurrijke stadsgezichten te zien. Van figuratief tot abstract, van concreet tot symbolisch - verschillende vormen van expressie komen aan bod. Zo is er voor elk wat wils!
Zijn bekendheid is ontstaan door het organiseren van kunstbeurzen. in 2010 ArtevenTT in Assen en 2012 Art Fair International in MartiniPlaza Groningen, Glamour Art Fair (EndeMol) Amsterdam en ook al bezig in WTCEXPO te Leeuwarden

Openingstijden

Op aanvraag

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Atelier Woodclan