Atelier-Bertina

Atelier-Bertina Raalte

www.atelier-bertina.nl

Atelier-Bertina Raalte (2)
Atelier-Bertina Raalte (3)

www.atelier-bertina.nl

Atelier-Bertina Raalte (4)

www.atelier-bertina.nl

Atelier-Bertina Raalte (5)

www.atelier-bertina.nl

Atelier-Bertina Raalte (6)

www.atelier-bertina.nl

Atelier-Bertina Raalte (7)

www.atelier-bertina.nl


Atelier-Bertina

  • Schilderkunst

Welkom op de website van de kunstschilder Bertina Tilma (1981). Op deze website bezichtig je haar collectie acryl- en aquarelschilderijen en vind je informatie over een schilderij in opdracht, workshops en kunstproducten/geschenken.

Bertina Tilma is inmiddels een bekende naam en ook buiten Nederland blijven haar kunstwerken niet onopgemerkt.

Haar aquarelschilderijen zijn realistische kunstwerken van de natuur. Ze schildert met name landschap, bloemen en dieren. Alle aquarelschilderijen zijn uniek en handgeschilderd.

Koeien en paarden zijn vaak onderwerp van haar acrylschilderijen die ze modern en in zwart-wit geschilderd. De zwart-wit vlekken zijn contrasterend en geven de belangrijkste contouren weer wat resulteert in een krachtig schilderij. Ook deze schilderijen zijn elk uniek en handgeschilderd op 4cm dik canvasdoek.

Inmiddels heeft Bertina Tilma een indrukwekkende collectie realistische kunstwerken opgebouwd. Je kunt haar werk op verschillende markten door heel Nederland bekijken. Daarnaast vind je haar regelmatig op exposities. Waar kun je haar werk momenteel bezichtigen?

Workshops geeft Bertina Tilma door heel Noord-Oost Nederland. Bertina brengt de kunst bij u op locatie en geef je met een groep minimaal 6 personen, vanaf 25 euro per persoon. Maak kennis met de technieken van acrylschilderen op canvas op steigerhout. Geschikt voor beginners, gevorderden en kinderen! Individuele opgave, op uw eigen locatie of op De maathoeve in Heeten.

Openingstijden

Op afspraak en online webshop.

Stuur een bericht naar "Atelier-Bertina"