José van den Helder

José van den Helder Nieuwkoop
José van den Helder Nieuwkoop (2)
José van den Helder Nieuwkoop (3)

Schildervakantie België


José van den Helder

  • Schilderkunst

Schilderkunst, realistisch met veel gevoel voor sfeer en kleur. Natuur en portretten zijn haar specialiteit.
Daarnaast geeft zij haar kennis en ervaring door d.m.v. het organiseren van schilderworkshops voor beginners en gevorderden.
Schilderen is spannend, inspannend en ontspannend, maar vooral leuk om te doen! In haar atelier laat ze zien dat iedereen kan (leren) schilderen. Je schildert altijd op je eigen manier, in je eigen kleurenpalet en hoe jij het ziet of wilt zien. Voor de één is dat naar de werkelijkheid, voor een ander is dat vrij en los, waarbij de werkelijkheid de inspiratie is maar niet het doel. Zo ontstaan er tijdens de schilderworkshops en schilderlessen originele, mooie, realistische, vrije en kleurrijke werken, geschilderd door de inspiratie en het gevoel van het moment. José begeleidt en ondersteunt dit proces waarbij zij de creativiteit van de deelnemer op een enthousiaste en plezierige manier stimuleert.

SCHILDERWORKSHOP VOOR DE STARTENDE SCHILDER
Tijdens een inspirerende dag leert de beginnende schilder de basisprincipes van het tekenen en schilderen tijdens het maken van een eigen schilderij.
SCHILDERWORKSHOP VOOR GEVORDERDEN
Voor degenen met ervaring komen de fijne kneepjes aan bod en wordt extra uitdaging geboden bij het schilderen.

SCHILDERARRANGEMENT voor bijv. vriendinnen, zussen, collega's. Een dag of dagdeel schilderen. Gezelligheid en samen zijn staan centraal, waarbij iedereen met of zonder enige hulp na afloop met een leuk schilderij naar huis gaat.

voor info www.helderkunst.nl

Openingstijden

dagelijks, helderkunst@live.nl of 06-18439750 voor een afspraak

Contact


José van den Helder
Nieuwkoop
Nederland
Tel: 06-18439750


www.helderkunst.nl
540 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "José van den Helder"