Ina Wuite

Ina Wuite Meppel
Ina Wuite Meppel (2)
SpeelseKunst creativiteitskaarten
Ina Wuite Meppel (3)
Ina Wuite Meppel (4)

Ik maak abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen...
Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf.

Ook maak ik collagekunst, meestal van zelfgemaakte collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Openingstijden

Bel gerust om eens te komen kijken, of als je graag een workshop wilt komen doen (deze doe ik op aanvraag). Als jij een datum hebt probeer ik de groep vol te krijgen, max. 4 a 5 personen.

Je leert in één middag een collage maken in gemengde technieken, echt uit je comfortzone gaan en iets bijzonders maken en alle technieken leren die je later heel gemakkelijk thuis kunt toepassen.

Groetjes van Ina

Contact

Ina Wuite
Jufferenpad 44
7942 VW Meppel
Nederland
Tel: 0642415300

www.speelsekunst.nl

1306 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Diversen

Stuur een bericht naar Ina Wuite