favorietenVerwijder uit favorieten

Kunstroute Buren B!zonder

Kunstroute Buren B!zonder

Schilderijen, beelden, sieraden, foto's, keramiek ... en dat alles in een ruime variatie.
In het weekend van 8 & 9 oktober 2011 nodigen wij kunstliefhebbers graag uit van onze open atelierroute in de prachtige Betuwe te genieten. Maar liefst 33 kunstenaars en gastkunstenaars stellen van 11.00-17.00 uur hun ateliers open en laten u graag hun werk zien. De open atelierroute Buren B!zonder belooft weer een bijzonder evenement van kunst en gastvrijheid te worden.

Tijdens het weekend kan u op de centrale overzichts-tentoonstelling van alle deelnemers een kunstwerk bezichtigen. De overzichtstentoonstelling wordt net als in mei gehouden in de prachtige monumentale hooiberg schuur De Werff, Plein 7 te Zoelmond.

Aan de hand van de werken op de overzichtstentoonstelling kunt u bijvoorbeeld uw route samenstellen.

De folder, met vermelding van de namen van de kunstenaars en voorbeelden van hun werk, samen met een duidelijke plattegrond van de expositieadressen, is vanaf september te verkrijgen, bij de gemeente Buren, Tiel, bij lokale winkeliers, restaurants etc.

Traditiegetrouw hebben we voor 5 euro per stuk ook weer loten te koop. Door middel van deelname aan de loterij maakt u kans op een van de kunstwerken van deelnemende kunstenaars!

Openingstijden

Zaterdag 8 oktober van 11-17 uur en
Zondag 9 oktober van 11-17 uur

Stuur een bericht naar "Kunstroute Buren B!zonder"