BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra

BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra Harderwijk
Bloemen schilderijen / Bloemen schilderij Oda Slofstra
BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra Harderwijk (2)
Bloemenschilderijen / Bloemenschilderij van Oda Slofstra

Ik Oda Slofstra-Beelen 1970, schilder en teken vanaf mijn jonge jaren, soms wat actiever soms wat minder actief. Ben sinds 1998 gespecialiseerd in het maken van Trompe-l’oeils, muurschilderingen, hout- en marmer imitaties. Begonnen als autodidact maar voor een hoger kennisniveau opleidingen gedaan in klassieke technieken bij het Instituut voor Restauratie en Decoratie te Schiedam.

Sinds 2008 ben ik voor de hobby meer vrij werk gaan maken in uiteenlopende stijlen. In een zoektocht naar de vorm die bij mij paste, resulteerde mijn liefde voor de tuin en tuinieren in het schilderen van bloemen. Bloemen en planten zien er niet alleen mooi uit, ze doen ook mooie dingen ze ontroeren, verrassen, maken je blij, geven troost of kunnen je liefde uitdrukken. Bloemen en planten zijn de bezorgers van een breed scala aan emoties, die allemaal neerkomen op één ding....geluk. Bereikbaar voor iedereen, iedere dag, overal. Mijn bloemenschilderijen zijn afgezien van het grootformaat realistisch en harmonieus van compositie. Worden uitgevoerd in acrylverf omdat het veelzijdig is en in laagjes kan worden opgebouwd, dit geeft diepe, heldere, frisse kleuren en modern kleur resultaat zodat de bloemen kracht uitstralen.

Leuk dat u deze site bezoekt, wens u plezier aan het bekijken van de schilderijen. Ik woon en werk in Harderwijk, vrijblijvend een afspraak maken GRAAG………en altijd mogelijk! Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Heeft u een passende mogelijkheid voor expositie (bijv.etalage, zorgcentrum, medische instelling/ praktijk,restaurant of iets anders)  Misschien is een expositie van bloemenschilderijen een leuke aanwinst voor uw instelling of bedrijf!!! 

Openingstijden

Altijd van Harte Welkom en geheel vrijblijvend na afspraak,

Contact

BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra
Laan 40-45 nr. 67
3841jb Harderwijk
Nederland
Tel: 0341-434283

www.odaslofstra.nl

3112 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra