Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops

Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops Bussum
Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops Bussum (2)
Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops Bussum (3)

Het Inloop Atelier is een tekencursus / schildercursus in Bussum voor mensen met enige teken en schilder ervaring maar vooral voor mensen die het leuk vinden om één ochtend, middag of avond in de week lekker samen te schilderen en tekenen. Tijdens de cursus kan iedereen zich individueel verder ontwikkelen, nieuwe dingen ontdekken en vooral het plezier in het tekenen en schilderen ervaren. Door het verschil in niveau en onderwerpen vindt vaak een interessante en inspirerende uitwisseling plaats.

Er wordt in deze schildercursus zelfstandig gewerkt naar aanleiding van persoonlijke thema's en meegebrachte voorbeelden in eigen techniek. Dit kan zijn olieverf, acrylverf, aquarel, pastelkrijt, potlood, houtskool enz. Af en toe is er een gelegenheid om mee te doen aan een groepsworkshop met een bepaald thema. Deze kan gaan over een bepaalde techniek, stijl of onderwerp. Zoals; schilderen met paletmes, het impressionisme, een les modeltekenen enz. Op deze manier leert u anders te kijken, leert u nieuwe technieken en krijgt u een nieuwe impuls. Indien gewenst kan er ook een persoonlijk plan worden afgesproken. Regelmatig wordt er een expositie ingericht met eigen werk van de cursisten gemaakt tijdens de schilderles.

De cursus wordt enthousiast en deskundig begeleid door bevoegd docent Eduard Moes. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in het geven van schildercursussen, trainingen, tekenles, schilderles, en workshops in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij regelmatig gastcolleges en lessen aan verschillende onderwijsinstellingen. Op dit moment is hij o.a. docent aan de Kunstacademie St. Joost te Breda.

Openingstijden

Maandag 9.30 - 12.00 uur vrij-atelier
Maandag 13.00 - 15.30 uur vrij-atelier
Maandag 19.30 - 22.00 uur vrij-atelier
Dinsdag 19.30 - 22.00 uur vrij-atelier
Woensdag 9.30 - 12.00 uur vrij-atelier
woensdag 13.00 -15.30 uur vrij-atelier
Woensdag 19.30- 22.00 uur vrij-atelier

Contact

Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops
Nijverheidswerf 15
1402 BV Bussum
Nederland
Tel: 06-48730955
E-mail: eduard@moes.cc

www.moes.cc

623 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Architectuur
  • Tekeningen
  • Design

Stuur een bericht naar Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops