hoofdmenu
volgende Cursussen en workshops in Bussum
favorietenVerwijder uit favorieten
1 (5)

Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops

Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops Bussum

Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops

  • Schilderkunst
  • Architectuur
  • Tekeningen
  • Design

Het Inloop Atelier is een tekencursus / schildercursus in Bussum voor mensen met enige teken en schilder ervaring maar vooral voor mensen die het leuk vinden om één ochtend, middag of avond in de week lekker samen te schilderen en tekenen. Tijdens de cursus kan iedereen zich individueel verder ontwikkelen, nieuwe dingen ontdekken en vooral het plezier in het tekenen en schilderen ervaren. Door het verschil in niveau en onderwerpen vindt vaak een interessante en inspirerende uitwisseling plaats.

Er wordt in deze schildercursus zelfstandig gewerkt naar aanleiding van persoonlijke thema's en meegebrachte voorbeelden in eigen techniek. Dit kan zijn olieverf, acrylverf, aquarel, pastelkrijt, potlood, houtskool enz. Af en toe is er een gelegenheid om mee te doen aan een groepsworkshop met een bepaald thema. Deze kan gaan over een bepaalde techniek, stijl of onderwerp. Zoals; het impressionisme of pointilisme of een les modeltekenen of portret. Op deze manier leert u anders te kijken, leert u nieuwe technieken en krijgt u een nieuwe impuls. Indien gewenst kan er ook een persoonlijk plan worden afgesproken. Regelmatig wordt er een expositie ingericht met eigen werk van de cursisten gemaakt tijdens de schilderles.


De cursus wordt enthousiast en deskundig begeleid door bevoegd docent Eduard Moes. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van schildercursussen, trainingen, tekenles, schilderles, en workshops in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij regelmatig gastcolleges en lessen aan verschillende onderwijsinstellingen. Op dit moment is hij o.a. docent aan de Kunstacademie St. Joost te Breda.

Openingstijden

Maandag 9.30 - 12.00 uur vrijatelier
Maandag 13.00 - 15.30 uur vrijatelier
Dinsdag 19.30 - 22.00 uur vrijatelier
Woensdag 9.30 - 12.00 uur vrijatelier
woensdag 13.00 -15.30 uur vrijatelier
Woensdag 19.30- 22.00 uur vrijatelier

Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops
Nijverheidswerf 15
1402 BV Bussum
Nederland
Tel: 06-48730955
E-mail: eduard@moes.cc

www.moes.cc

Op het prikbord

Workshop van foto naar abstractie
geheel nederland
Schilderworkshop van foto naar abstractie 3 middagen

woensdagmiddag 9, 16 en 23 mei 2018

Leer anders naar uw onderwerp te kijken en bewuster keuzes te maken in kleur, vorm en abstractieniveau om zo een eigen vertaling te maken van foto naar schilderij.

In deze schilderworkshop leert u afhankelijk van uw onderwerp en hetgeen u wilt overbrengen om keuzes te maken.....
(1 foto)


13-03-2018 t/m 13-09-2018 - Workshops Bussum
Workshop basis tekentechnieken
Bussum
Tekenworkshop tekenvaardigheden basis 3 middagen:

dinsdagmiddag 8, 15 en 22 mei 2018

Tijdens deze workshop maakt u verder kennis met de basistheorie en technieken van het tekenen. Tekenvaardigheid is onmisbaar ook als basis voor het schilderen. Leer op een goede manier uw tekening of schilderij opzetten. Elke les zal aan een ander onderwerp aandacht worden besteed. Tijdens.....
(2 foto's)


13-03-2018 t/m 13-09-2018 - Workshops Bussum
Buitenschilderen in het Gooi
Bussum
Schilderworkshop plein air, buitenschilderen in 't Gooi

3 dinsdagmiddagen 5, 12 en 19 juni 2018

Een heerlijke workshop buitenschilderen in het Gooi. We gaan op drie verschillende inspirerende locaties aan de slag. U leert om met een vlotte toets een goede compositie te maken en de essentie van de plek te grijpen.

De schilderworkshop is zowel voor beginners als.....
(1 foto)


13-03-2018 t/m 13-09-2018 - Vakantiecursussen Bussum
Schildercursus Bussum en het Gooi Vrij Atelier
Bussum
Het vrij-atelier is de plek om je in je eigen stijl en met persoonlijke onderwerpen verder te ontwikkelen in het schilderen en/of tekenen. Op maandagochtend, maandagmiddag, dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagmiddag en woensdagavond.

Het Inloop Atelier is een teken- en schildercursus voor mensen met enige teken - en/of schilder ervaring maar vooral voor mensen die het.....
(2 foto's)


06-05-2017 t/m 06-05-2018 - Cursussen Bussum

6 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops"