Maud Masselink, mooiMAUD

Maud Masselink, mooiMAUD Breda
BUITEN DE LIJNTJES.
Acryl op doek
120x100 cm
2015

Uit de serie Kinderspel. Kinderspel is mijn persoonlijke weergave van de ontdekkingstocht van een kind; Wie ben ik en hoe zit de wereld in elkaar? Inspiratiebron voor deze serie is mijn zoon Storm. Een onderzoekend, fantasierijk, soms complex maar bovenal fantastisch kind.

Kijk voor meer schilderijen uit de series Kinderspel, Overal en nergens, Outlines, en Muzikanten op mijn website: www.mooimaud.nl
Maud Masselink, mooiMAUD Breda (2)

Iedere dag kun je kiezen waar je je blik op richt. Ik focus graag op het mooie van alledag.

Ik schilder voornamelijk mensen. Hierdoor voelt het of ik hen een beetje beter leer kennen en wordt hun verhaal onherroepelijk ook een beetje het mijne.

Mensen; een glimlach, oogopslag. Krachtig en levenslustig. Maar ook onzekerheid, verwarde haren of de tekenen van het leven die met de jaren verschijnen. Er zijn zoveel dingen die een mens mooi maken.

Hetzelfde geldt voor kleuren en materialen om ons heen. Ik houd van de sporen van verkleuring, verweren, de lagen en de kleine beschadigingen die door de jaren heen om ons heen ontstaan. De weggewassen achtergronden van mijn schilderijen met hun afbladderende verf, roest en sporen van verval staan voor mij voor de realiteit waarin mijn personages zich bevinden.

Openingstijden

Mijn werk is op afspraak te bekijken. Contact opnemen kan telefonisch of per mail.

  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar "Maud Masselink, mooiMAUD"