Schilder- en tekenclub Rotterdam

De schilder- en Tekenclub “Rotterdam” is een club van enthousiaste amateurkunstenaars die graag creatief bezig zijn. De club bestaat al sinds 1948, dus meer dan 60 jaar en het atelier is gevestigd in een mooi oud schoolgebouw in Rotterdam Zuid. Wat doen we zoal? Natuurlijk tekenen en schilderen. De onderwerpen kunnen heel divers zijn bijvoorbeeld bloemen, stillevens maritiem of abstract maar ook tekenen of schilderen naar model of een foto kan een goed uitgangspunt zijn. Ook de gebruikte technieken zijn divers. Er wordt gewerkt met olieverf, acryl, aquarel, pastel of gewoon met potlood. Belangrijk is dat je niet verplicht bent mee te doen met een onderwerp waar je geen belangstelling voor hebt. Iedereen is vrij om te doen wat hij wil. Ons motto is: vrijheid, blijheid.

Er zijn enkele begeleiders aan de club verbonden. Dat zijn zelfstandige kunstenaars die een gedegen kunstopleiding hebben gehad. Ook helpen de leden elkaar, de een heeft immers meer ervaring dan de ander. Er worden geregeld exposities georganiseerd om het gemaakte werk aan de buitenwereld te tonen.

Openingstijden

Het atelier

De Schilder- en Tekenclub "Rotterdam" heeft de beschikking over een groot ruim atelier met schildersezels en tekentafels, alsmede een gezellige koffiebar gevestigd in 2 lokalen van een oud schoolgebouw.
Het atelier is gevestigd in Rotterdam-Zuid, Oranjeboomstraat 109, 3071 SC Rotterdam.
Alle leden (en introducés) zijn welkom tijdens de openingstijden van ons atelier; die zijn:

Maandag: 19.30u~22.00u
Dinsdag: 13.00u~15.30u en 19.30u~22.00u
Woensdag: 10.00u~14.00u
Donderdag: 09.30u~11.30u

(alle tijden onder voorbehoud van belangstelling en niet alle tijden is begeleiding aanwezig)

Contact

Schilder- en tekenclub Rotterdam
Oranjeboomstraat 109
3071 SC Rotterdam
Nederland
Tel: 654768390

naar de website

1363 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Schilder- en tekenclub Rotterdam