Galerie Sous Terre Ootmarsum

Kunstbeleving in het schilderachtige Ootmarsum

Vanaf april 2013 heet Galerie Sous-Terre u welkom in het mooie Ootmarsum. Een oude stad in Twente met een nostalgisch centrum. Het staat ook wel bekend als de kunststad van Oost-Nederland. Met zijn vele gerenommeerde galerieën, lifestylewinkels en bijzondere evenementen weet Ootmarsum jaarlijks honderdduizenden kunstliefhebbers uit Nederland en Duitsland aan te trekken.

Locatie

Sous-Terre Ootmarsum stelt haar werk tentoon bij van Busscher Serrebouw & Styling. Bezoekers worden ontvangen in een grote showroom van 500 m2, prachtig gelegen in een honderd jaar oude monumentale textielfabriek.

Partnerschap

Gastvrouw Daniëlle en gastheer Martijn Busscher heten u van harte welkom. Martijn en zijn vrouw Daniëlle richtten in 2006 het bedrijf Busscher Serrebouw & Styling op. Hun uitgangspunt is dat de klanten zoveel mogelijk zorg uit handen genomen moet worden. Het bouwtraject van elke serre of tuinkamer en indien gewenst ook de inrichting daarvan wordt van het begin tot het eind door hen begeleid. Het aanbieden van hedendaagse kunst sluit goed aan bij deze activiteiten.

Daniëlle: ‘Als gediplomeerd interieurstyliste heb ik de nodige affiniteit met kunst. Door de toegevoegde waarde van de medewerkers van galerie Sous-Terre zijn we in staat om onze klanten voortaan ook te adviseren bij de aanschaf van een mooi schilderij of object om hun huis of tuin te verfraaien.’

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag en zondag op afspraak.

Contact

Galerie Sous Terre Ootmarsum
Laagsestraat 10
7631 AM Ootmarsum
Nederland
Tel: +31(0)541-293536

www.galerie-sous-terre.nl

4083 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Galerie Sous Terre Ootmarsum