hoofdmenu
volgende Galerie in Delft
favorietenVerwijder uit favorieten
1 (4)

Galerie Inkt Delft

LANDSCHAP

Tentoonstelling t/m 14-10-2017 > Delft

Dijken, boomgaarden, holle wegen, glooiende heuvels, brede rivieren en uiterwaarden, bossen en akkers met houtwallen, heggen en haagjes. Hooilanden en weilanden rond beekjes. Groene weiden met koeien en schapen. Rijen knotwilgen en een molen aan de horizon. Brede duinen en eindeloze stranden.?Het Nederlandse landschap kent veel gedaantes onder de lage hemel.
Galerie Inkt Delft exposeert het werk van een aantal uitstekende kunstenaars die zich toespitsen op een specifiek landschap. Ze brengen hun favoriet gebied in beeld door gebruik van grafiek of schilderen.

Galerie Inkt Delft

  • Schilderkunst
  • Grafiek
  • Ruimtelijk

Galerie Inkt Delft is gespecialiseerd in hedendaagse grafiek. Sinds augustus 1990 is de galerie gevestigd op de Choorstraat 29, in het oude centrum van Delft. Van circa 60 kunstenaars zijn er etsen, litho’s, zeefdrukken, lino’s en houtsneden permanent in stock. Inkt Delft houdt gemiddeld tien grafiektentoonstellingen per jaar, meestal in combinatie met een presentatie van klein ruimtelijk werk. Tevens is de Galerie Inkt Delft vertegenwoordigd op kunstbeurzen, en worden er, op verzoek, tentoonstellingen georganiseerd op andere locaties. Inkt Delft verzorgt eveneens de inrichting van bedrijven met (huur-)grafiek.

Openingstijden

Donderdag en vrijdag: 12.30-17.30 uur
Zaterdag: 12-17 uur
En op afspraak.

Galerie Inkt Delft
Choorstraat 29
2611JE Delft
Nederland
Tel: 015 2138650

www.inktdelft.nl

Galerie Inkt Delft Delft

4 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Galerie Inkt Delft"