favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Absoluut

Meer...

Art Absoluut

Tentoonstelling t/m 03-03-2019 > Amersfoort

Magdalena de Conick

Het jaar 2019 is voor Galerie Absoluut een bijzonder jaar. Tien jaar geleden kwamen een aantal Amersfoortse kunstenaars bij elkaar en zochten zij een plek om hun werk tentoon te stellen. Nu tien jaar verder is Galerie Absoluut een gevestigde galerie met iedere 2 maanden een nieuwe expositie, zijn we een ontmoetingsplek en broedplaats voor creatieve ideeën en initiatieven.
In ART ABSOLUUT presenteren wij onze kunstenaars en het werk waar zij zich op dit moment mee bezig houden. Schilderkunst, grafiek, fotografie, beeldhouwkunst, mixed media en phoneart, met ART ABSOLUUT tonen wij de diversiteit, creativiteit en diepgang die onze galerie en onze kunstenaars karakteriseert.
U bent van harte welkom deze groepsexpositie te bekijken vanaf vrijdag 11 januari t/m zondag 3 maart.
Onze gastdames en –heren ontvangen u hartelijk, koffie en thee staat altijd klaar en desgewenst kunnen zij u ook meer vertellen over de expositie en de kunstenaars en u eventueel begeleiden bij uw keuze en aankoop van onze kunst.
Wij zijn geopend iedere vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 1 – 5 uur en mogelijk op afspraak, Weverssingel 37, Amersfoort.
Kunstenaars van Galerie Absoluut: Marijke van der Made, Marjolein Tonis, Ton van der Pal, Kedo Erne, Leonore Dorigo, Carolien Magnus, Magdalena de Coninck, Mieke Elzinga, Reina de Weijer, Susan Koopman, Franz Hazelzet.

Galerie Absoluut

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Grafiek

Stichting Absoluut Kunst&Zofoort is opgericht in 2009 en heeft als voornaamste doel het publiek kennis te laten maken met kunstprojecten en een platform te bieden aan kunstenaars om met hun werk naar buiten te treden. Onze leden hebben in onze expositieruimte elk een aantal van hun werken hangen of staan en we nodigen u graag uit deze te komen bekijken. Daarnaast nodigen wij met enige regelmaat een gastexposant uit, verzorgen we workshops en filmavonden.
Kortom, genoeg te ondernemen en te bekijken!
Nieuwsbrief opzeggen:


Ja

Nee

Openingstijden

iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur. In de winter van 13:30 tot 16:30 uur

Galerie Absoluut Amersfoort

Galerie Absoluut

Stuur een bericht naar "Galerie Absoluut"