favorietenVerwijder uit favorieten

Bert Hermans

Meer...

Art Now

Tentoonstelling t/m 01-09-2019 > Gouda

Expositie 12 schilderijen bij ART NOW van Artoteque

ART NOW is een online galerie van artotheque.com (gevestigd in Londen). Deze galerie behoort tot de grootste en geografisch meest diverse galerieën in de wereld. Het is een toonaangevende kunstgalerie waarbij meer dan 2500 huidige kunstenaars zijn aangesloten en de galerie vertegenwoordigt hen via verschillende jaarlijkse online tentoonstellingen. Bert is gevraagd om 12 werken via Art Now te exposeren. Zij zijn te zien via: http://www.artoteque.com/artotech/artNOW4/Herbert-Hermans/Herbert-Hermans.htm

Bert Hermans

  • Schilderkunst

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Bert Hermans Gouda

'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm

Bert Hermans Gouda (2)

Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'

Bert Hermans Gouda (3)

Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.

Bert Hermans Gouda (4)

Op 26 juli 2018 kreeg Bert het bericht dat hij als finalist van de 'Circle Foundation for the Arts Competition' was uitgenodigd om te komen exposeren tijdens de komende Miami Art Fair in de USA. De prijs is gewonnen met drie schilderijen van het 'Château de Lauroy' in Clémont in Frankrijk (zie Portfolio: 'Clémont').
Eerder was aan Bert's werk door de Circle Foundation for the Arts op 29 januari 2018 een 'Honorable Mention Award' toegekend. volgens de jury: 'for the high aesthetic, technical and creative standard of your work.'

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"