favorietenVerwijder uit favorieten

Cohen Boekwerk

Meer...
Cohen Boekwerk Rotterdam

Dozen iov het van Gogh Museum Amsterdam als cadeau voor koning en ambassadeur ter gelegenheid van de opening van de Japan tentoonstelling, maart 2018

Cohen Boekwerk Rotterdam (2)

boeksnede en marmer door Annemarie

Cohen Boekwerk Rotterdam (3)

enkele deelnemers van de eerste cursus Droomdozen

Cohen Boekwerk Rotterdam (4)

allemaal boekjes van slechts één katern, een Leerzame Zaterdag


'Klemboks'

Dozen voor het van Gogh Museum gemaakt in maart 2018 ter gelegenheid van de opening van de Japan tentoonstelling als cadeau voor koning en ambassadeur.

Draaidoos

Eén Leerzame Zaterdag om deze doos te leren maken en daarmee de techniek van het dozen maken. Hard werken maar met een verrassend resultaat.

the BoxBook based on the Zhen Xian Bao

Marieke de Hoop laat de BoxBook zien, Leerzame Zaterdag 2018

voorbereiding Leerzame Zaterdag

Al het papier dat gebruikt zal gaan worden bij het klassieke marmeren moet worden voorzien van aluin. Ik doe dat een dag van te voren of wanneer het mooi weer is.

suminagashi

Het maken van een suminagashi, een Japans marmer dat aan het Oosterse marmer (ebru) en Westerse marmer ten grondslag ligt. Een Leerzame Zaterdag in het najaar 2018.

Cohen Boekwerk

Een handboekbinderij en restauratiewerkplaats waar banden en dozen gemaakt worden voor allerlei opdrachtgevers waaronder kunstenaars en galeries.

Ook worden er cursussen en Leerzame Zaterdagen georganiseerd waar er lessen boekbinden, dozen bouwen (klassiek) marmeren en suminagashi worden gegeven.

Openingstijden

Op afspraak

Stuur een bericht naar "Cohen Boekwerk"