favorietenVerwijder uit favorieten

KunstSalon Kasteel Daelenbroeck

Meer...

KunstSalon Kasteel Daelenbroeck

Landgoed Kasteel Daelenbroeck toont in de non-profit KunstSalon wisselende exposities en performances. Deze zijn voor iedereen gratis toegankelijk is. Hedendaagse nationale en internationale kunstenaars tonen hier hun werken en verzorgen voorstellingen. De focus ligt bij op een ontspannen en laagdrempelig verblijf binnen een oase van mooie, interessante en er werkelijk toe doende kunst. Kunst die grenzen overschrijdt en verbindt.
KunstSalon Kasteel Daelenbroeck is gelegen in de karakteristieke, mooie ruimtes van de oude gerestaureerde paardenstallen, Travalje- en de Heinsbergzaal van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.
Projectleider en curator Carmen Heemels realiseert iedere twee á drie maanden een nieuwe tentoonstelling met steeds een ander thema en eigen identiteit.

Zie voor meer info de facebook pagina van de KunstSalon. Voor informatie/vragen met betrekking tot de tentoonstellingen/interesse exposeren/performen etc.: infodaelenbroeck@gmail.com  t.a.v. Carmen Heemels.https://www.daelenbroeck.nl/nl/kunstsalon

Openingstijden

agelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op afspraak.
Gratis entree.
December t/m maart op maandag en dinsdag gesloten.
Gesloten tijdens de winterperiode.

Stuur een bericht naar "KunstSalon Kasteel Daelenbroeck"