favorietenVerwijder uit favorieten

Anthèl Reijnders

Meer...
Verwacht

Expositie bij Roest, Amsterdam

Tentoonstelling 12-09-2018 t/m 12-10-2018 > Bussum / Amsterdam

In de ruige omgeving van Roest, Oosterdok Amsterdam, hangen de werken van Anthel Reijnders. Zowel Mixed Media als Identity-art. Haar werken met humor en beweging, staan hier goed. Het is de allerlaatste expositie van Roest want de loods gaat twee jaar dicht voor verbouwing. Dus wie Roest, in huidige stijl, nog één keer wil zien, mag deze tentoonstelling en finissage op 29 september niet missen!

Finissage 29 september vanaf 17.00 uur. Je wordt door Anthèl ontvangen met een glaasje Prosecco, (zolang de voorraad strekt) Aansluitend kunt je hier een hapje eten en blijven voor de Miles Davis tribute. Kijk ook op de site van Roest!

Expositie met een finissage op 29 september vanaf 17.00 uur.

Anthèl Reijnders

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia

Identity-Art & Mixed Media

Van een persoonlijk verhaal en een aantal foto’s creëert Anthèl een nieuwe werkelijkheid. Deze kunstvorm noemt zij Identity-Art. Hierin visualiseert zij bijvoorbeeld een levensverhaal, een specifieke relatie of een karakter. Door het persoonlijke aspect zijn haar werken uniek en werken ze inspirerend en verbindend. Bij Identity-Art werkt ze meestal in opdracht, maar vrij werk is in beperkte oplage verkrijgbaar.

In Mixed Media schilderijen gebruikt ze ook een foto als vertrekpunt. Op speelse wijze schildert zij vooral de houding en beweging. Daarin zoekt zij naar de relatie die de persoon, op dat moment, met het leven heeft. Door toevoeging van ander materiaal (hout/ijzer/stof...), versterkt zij de emotie of expressie.

Haar portretten zijn speels, rauw en altijd in beweging.

Openingstijden

Bereikbaar tijdens kantooruren.

Anthèl Reijnders Bussum

In mijn schilderijen laat ik zien hoe mensen mij raken. Hun cultuur, persoonlijke kracht en levensstijl geven mij inspiratie.

Stuur een bericht naar "Anthèl Reijnders"