favorietenVerwijder uit favorieten

Art Delicious

Art Delicious Sittard
Art Delicious Sittard (2)

Art Delicious

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Grafiek
  • Tekeningen

ART DELICIOUS is zo verrukkelijk, zo smaakvol, zo sappig, omdat kwaliteit gecombineerd wordt met spontaniteit. Kwaliteit, dat zijn de docenten. Wij zijn allen professioneel beeldend kunstenaar en/of opgeleid tot eerstegraads docent beeldende kunst. Spontaniteit is wat wij oproepen in onze lessen: laat je meeslepen door creativiteit en intuïtie. Joseph Beuys zei eens, dat alle mensen ‘Künstler’ zijn. Dat vinden wij ook, maar je moet er wel wat voor doen ! Wie je ook bent, jong of oud, als je deze kunstzinnige zoektocht wilt aangaan, willen we je graag een handje helpen.

ART DELICIOUS biedt: kindercursussen, jongerencursussen, schilder- en tekencursussen, portret- en modelcursussen, digitale fotografie, vele individuele workshops en masterclasses in animatie, grafiek, photoshop, digitale media en kunstbeschouwing. In de verschillende groepen, die ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds aan de slag gaan, inspireren de gevorderde cursisten de beginners en vice versa.

ART DELICIOUS is een delicatessenzaak. Ons produkt vind je niet in de schappen van de grote winkelketen, maar alleen hier bij ons in het nieuwe kunstlaboratorium. Wij staan voor aandacht en verdieping. De docenten verzorgen een op maat gesneden begeleiding.

ART DELICIOUS online geeft informatie over het cursusaanbod, de docenten en onze nieuwe initiatieven. Nieuwsgierig geworden? Schrijf ons een mailtje of wandel eens binnen tijdens de les. Ook organiseren wij regelmatig het cultuurcafé. Tijdens deze avonden pakken we thema’s aan, discussiëren we er op los en maken we veel plezier.


Tot ziens bij ART DELICIOUS !

Contact


Art Delicious
Leyenbroekerweg 138
6132 CJ Sittard
Nederland

www.artdelicious.nl
2449 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Art Delicious"