favorietenVerwijder uit favorieten

Dutch Art & Design Salon

Meer...
Dutch Art & Design Salon Den Bosch

Dutch Art & Design Salon

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Mode
  • Sieraden

De Dutch Art & Design Salon, gevestigd in het hartje van ‘s-Hertogenbosch, is een laagdrempelige galerie met hoogwaardige en betaalbare kunst.

Het biedt Nederlandse kunstenaars en ontwerpers, die zich onderscheiden door een eigen herkenbaar handschrift, een plek om hun werk te exposeren en verkopen. De nadruk ligt hierbij op autonome en toegepaste kunst, van schilderkunst en beeldhouwkunst tot modeaccessoires en sieraden. Door regelmatig wisselende exposities biedt elk bezoek weer iets nieuws.

Tegelijkertijd is de Dutch Art & Design Salon - zoals de naam al aangeeft - meer dan alleen een toegankelijke galerie. Meggy van Houtum, oprichtster en spil van de Salon, slaat met haar grenzeloze enthousiasme graag bruggen naar andere (culturele) disciplines. Ze wil verbinden, creëren, met andere mensen samenwerken om nieuwe initiatieven te ontplooien en mensen te inspireren. Van lezingen en workshops tot modeshows en kunstevenementen. Ideeën? Onze deuren staan open! De gastvrouwen heten u van harte welkom!

’ s-'s-Hertogenbosch
Tel. 06 - 22593817

Meggy van Houtum
info@dutchartdesignsalon.com
www.dutchartdesignsalon.com
KvK 17267300

Stuur een bericht naar "Dutch Art & Design Salon"