Brigitte Storms

Mijn passie voor fotografie begon bij reizen. De vreemde culturen, de ongerepte schoonheid van de natuur, wildlife…probeer ik op een boeiende manier vast te leggen met beelden die spreken. Niettegenstaande er dicht bij huis, alsook elders in de wereld enorm mooie en fascinerende plaatsen te vinden zijn, voel ik me enorm aangetrokken tot het Afrikaanse continent. De warmte, de geur, de oprechte vriendelijkheid van de Afrikaanse mensen, de natuur, de boeiende en veelzijdige safari ervaring, geven me telkens opnieuw een gelukzalig gevoel.
Over de jaren heen evolueerde mijn fotografie van registratie naar meer creatieve en artistieke expressie. Andere natuurfotografen, teksten maar vooral mijn eigen levenservaringen, zowel positief als negatief inspireren me om creatief te fotograferen.
Met de natuur als dragend element en mijn drijfveren om de wereld beter te kunnen begrijpen, te kunnen accepteren en te kunnen loslaten resulteren mijn creaties in beelden van rust, balans en puurheid. Dit los van enige regels of moeten, volledige vrijheid ervarend.
  • Fotografie

Stuur een bericht naar Brigitte Storms