National Gallery The Netherlands

National Gallery the Netherlands is een museum.

National Gallery The Netherlands zal tentoonstellingen van beroemde kunstenaars van over de hele wereld, schilderijen en sculpturen hebben. Het belangrijkste criterium voor National Gallery The Netherlands is dat de vaardigheden van de kunstenaar worden getoond in de tentoongestelde werken. Voor Amersfoort en Nederland is de National Gallery The Netherlands de nieuwe expositielocatie voor hoogwaardige kunst.

Het belangrijkste deel van zijn collectie bestaat uit schilderijen van Juane Xue, een Chinees-Nederlandse schilder. Juane Xue is een zeer getalenteerde en veelzijdige kunstenaar met een originele stijl en intens gebruik van kleur, vooral beroemd om het gebruik van licht en schaduw in haar schilderijen. Bij elk schilderij gebruikt ze echter licht en schaduw om haar artistieke visie uit te drukken. Ze gebruikt haar eigen kleurtechnieken om specifieke ruimtes, diepten en een stralende kleurenwereld te creëren. Dit wordt vooral gedemonstreerd in haar serie 'Verlaten tafels', waarin grote tafels vol glazen en flessen baden in zonlicht en in glinsterende kleuren. Juane Xue noemt zelf deze doeken, vanwege het unieke en originele onderwerp 'bewegende stillevens'. Mensen die deze schilderijen hebben gezien, zeggen dat alles vol is van licht en liefde.
National Gallery The Netherlands is erg blij met een grote vertegenwoordiging van haar schilderijenreeks 'Verlaten tafels'.

Openingstijden

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 - 17.00
derde zondag van de maand van 13:00 - 17:00

Contact

National Gallery The Netherlands
Heiligenbergerweg 171
3816 AJ Amersfoort
Nederland
Tel: 0625005658

www.nationalgallery.nl

428 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar National Gallery The Netherlands