WasteBase

WasteBase Amsterdam
Materiaal dat gebruikt wordt voor wellness kleding, zoals badjassen. Tijdens de productie van deze kleding wordt veel materiaal weggesneden. Het snijmateriaal heeft een zachte textuur en is in diverse kleuren beschikbaar. Afmetingen schommelen tussen de 5 - 20 cm. Vrijgekomen hoeveelheid = 200kg per maand.
WasteBase Amsterdam (2)
Close-up shot van het Heavy Velvet materiaal dat gebruikt wordt voor wikkelkeding. Tijdens de productie van deze kleding wordt veel materiaal weggesneden. Het snijmateriaal heeft een zachte textuur en is in diverse kleuren beschikbaar. Afmetingen schommelen tussen de 10 - 15 cm. Vrijgekomen hoeveelheid = 200kg per maand.
WasteBase Amsterdam (3)
Heavy Velvet materiaal dat gebruikt wordt voor wikkelkeding. Tijdens de productie van deze kleding wordt veel materiaal weggesneden. Het snijmateriaal heeft een zachte textuur en is in diverse kleuren beschikbaar. Afmetingen schommelen tussen de 10 - 15 cm. Vrijgekomen hoeveelheid = 200kg per maand.
WasteBase Amsterdam (4)
Close-up shot van het Wellness materiaal dat gebruikt wordt voor o.a. badjassen. Tijdens de productie van deze kleding wordt veel materiaal weggesneden. Het snijmateriaal heeft een zachte textuur en is in diverse kleuren beschikbaar. Afmetingen schommelen tussen de 5 - 20 cm. Vrijgekomen hoeveelheid = 200kg per maand.

Wij zijn een digitaal platform dat de vindbaarheid van reststromen in de Nederlandse Industrie verhoogt. Vanaf deze maand staat ons platform live en we zijn benieuwd of kunstenaars wellicht geïnteresseerd zijn in deze materialen voor hun projecten.

Openingstijden

9:00 - 17:00 op doordeweekse dagen

Contact

WasteBase
Wenslauerstraat 74-2
1053BB Amsterdam
Nederland
Tel: 0657248906

www.wastebase.eu

421 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar WasteBase