Dutch Design Hotel Artemis Amsterdam

Nu te zien

Colorful Dreams MEET&GREET 24 November @Dutch Design Hotel Artemis

Tentoonstelling t/m 04-02-2024 > Amsterdam
Meet&Greet tour d.&a Expo Colorful Dreams
(2)
OP 24 NOV een meet&greet met de artists /designers in DUTCH DESIGN HOTEL ARTEMIS van 16.30 uur tot 19.00 - welkom! Geef je even op via de website!

https://nl.designandartemis.com/what-s-on

Hieronder een kleine introductie- we kijken ernaar uit!

Welkom in de betoverende wereld van "Colorful Dreams"! Deze tentoonstelling neemt je mee op een reis door de wereld van dromen, verbeelding en creativiteit. In de lobby verwelkomen de prachtige olieverfschilderijen van Ad van de Boom je. Zijn "dreamscapes" brengen landschappen uit zijn herinneringen tot leven, met elke schilderij voorzien van een inspirerende spreuk of een diepe wens.

Voor degenen die van experimentele kunst houden, heeft het kunstenaarsduo "Cutting the Cake" speciaal voor "Colorful Dreams" werken gecreëerd die de zintuigen prikkelen. Hun multidisciplinaire benadering resulteert in kunstwerken die je meenemen op een kleurrijke reis door de dromenwereld. De droomvanger, een serie van vijf foto's, schittert zelfs op het affiche van de tentoonstelling.

Mariekke Jansen design /BEHH deelt haar droom van duurzaamheid met de wereld door middel van haar unieke fauteuil-ontwerp. Hierin speelt wol een hoofdrol in plaats van traditioneel schuimrubber. Het nodigt bezoekers uit om te loungen, te hangen en te dagdromen terwijl ze genieten van alle andere kunstzinnige creaties.

Fotokunstenaar Bianca Pauline gebruikt zichzelf als een levend kunstobject en brengt dan ook echt "Colorful Dreams" tot leven met haar kleurrijke droomwereld. Haar kunst prikkelt de zintuigen en daagt uit tot reflectie op de schoonheid van diversiteit.

Jolein Roesthuis, met haar unieke tas genaamd Hug! huginmybag, wil een positieve impact maken in de mode-industrie door gebruikte materialen een tweede leven te geven. Haar creatie benadrukt het belang van koesteren en omarmen wat al bestaat in een wereld die vaak neigt naar verspilling.

We hebben ook de eer om het eindexamenwerk van twee getalenteerde net afgestudeerden van de Fotoacademie in Amsterdam te presenteren. De foto’s van André Roosendahl nemen je mee in een wereld van dromen en verbeelding, en hij heeft zelfs een fascinerend boek gemaakt dat zich volledig ontvouwt om de diepte van dromen te onthullen. Het werk van Jessica Geluk verkent de delicate balans tussen kracht en kwetsbaarheid, en haar werken roepen een gevoel van mystiek op.

In onze lounge ervaar je het werk "Panta Rhei / Stroom van de Verbeelding" van Noëlle van der Hagen. Dit betoverende werk nodigt kijkers uit op een reis door de stromen van dromen en het onderbewuste, waar lichtstralen zich vormen tot vloeibare rivieren van gedachten. Het is een moment van rust en reflectie in de tumultueuze wereld van de verbeelding.

Laat je betoveren door de "Colorful Dreams" expositie en laat je meevoeren in een wereld waarin jouw dromen tot leven komen
Dutch Design Hotel Artemis Amsterdam Amsterdam
Iedere 4 maanden een nieuwe expositie in het Dutch Design Hotel Artemis

d&a expo is a unique concept where each 4 months the ground floor of the hotel is changed to a surprisingly different setting. Come and visit!

Openingstijden

Dutch Design Hotel Artemis

John M. Keynesplein 2

1066 EP Amsterdam

Contact

Dutch Design Hotel Artemis Amsterdam
John M. Keynesplein 2
1066 EP Amsterdam
Nederland
Tel: 0643665293

nl.designandartemis.com/open-up

15 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Dutch Design Hotel Artemis Amsterdam