Atelier Schellingwoude

Atelier Schellingwoude Amsterdam
Atelier Schellingwoude Amsterdam (2)

Zin in tekenen en schilderen? Je bent van harte welkom op een proefles.
Atelier Schellingwoude is een ruim zolderatelier met veel licht, met plaats voor 8 personen en heeft een fantastisch uitzicht op het BuitenIJ en de Oranjesluizen, de dijk en boten en groen aan de andere kant. We werken zowel binnen als buiten. Tijdens de lessen maak ik gebruik van alles dat kan inspireren: van stillevens, attributen, materialen, tot foto’. We leren waarnemen: wat denken we te zien en wat zien we nu werkelijk?
De lessen bestaan uit kleine groepen waardoor er ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding voor zowel de beginnende als gevorderde cursist die meer verdieping zoekt. Aan de hand van korte opdrachten werk je aan de ontplooiing van je kwaliteit én creativiteit. Essentieel hierbij is de verbinding tussen hoofd hart en je hand…
Belangrijk bij alle cursussen op alle niveaus is plezier én het werken aan jouw ontwikkeling in tekenen en schilderen.
Welke cursus?
Er zijn verschillende cursussen en iedere cursus is op een specifieke manier gericht: voor meer info over de verschillende soorten cursussen, zie website, of bel 0658885241.
Wie is de docent?
De cursus wordt gegeven door Mariette Renssen, Beeldend kunstenaar en zij studeerde aan de A.K.I te Enschede. Zij ontving voor haar werk diverse stipendia, nominaties en werkbeurzen en was winnaar van de prix de Rome voor tekenen. Als docent is ze betrokken en enthousiast en doet dit met veel plezier.

Workshops:
zie de website www.atelierschellingwoude.nl

Openingstijden

maandag van 10.30-13.00 uur
Dinsdag van 19.39-22.00 uur
donderdag van 19.39 - 22.00 uur
vrijdag van 10.00 -12.30 uur

Contact

Atelier Schellingwoude
Schellingwouderdijk 331
1023 nk Amsterdam
Nederland
Tel: 658885241

www.atelierschellingwoude.nl

3363 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Atelier Schellingwoude