Atelier Spoelder

Atelier Spoelder Amsterdam
Cursisten werken hier aan een stilleven studie en aan een zelfportret. Voor meer foto's en voorbeelden van werk van cursisten kunt u een kijkje nemen op mijn website.
Atelier Spoelder Amsterdam (2)
Cursisten werken hier aan een landschap in acrylverf.

In een gezellig atelier met veel daglicht geeft 1e graads docente en beeldend kunstenaar Patricia Spoelder intensieve teken- en schilderlessen in Amsterdam Oostelijke Eilanden.

Patricia Spoelder's visie: Iedereen kan leren tekenen en schilderen.
Inhoud cursus: Leren tekenen en schilderen volgens een unieke lesmethode. Vaak gaan mensen iets natekenen wat ze denken te zien. Het resultaat is meestal teleurstellend. In Atelier Spoelder wordt een methode aangeboden waar de student oefeningen krijgt waarmee je leert te kijken naar het onderwerp om het onderwerp vervolgens realistisch na te kunnen tekenen. Tekenen met je rechterhersenhelft. Niet denken maar kijken. Met oefeningen zal je rechterhersenhelft (kijken) worden aangesproken en je linkerhersenhelft (denken) zo veel mogelijk uit worden geschakeld.

Daarnaast geef ik praktische klassieke basiskennis over compositie, licht/ donker, kleurgebruik etc. Ook kunstenaars en kunststromingen komen langs. De lessen zijn voor beginners en gevorderden. De gevorderden krijgen individuele ondersteuning bij hun eigen werkstukken. Er wordt in kleine groepen van 6 personen gewerkt voor extra persoonlijke aandacht.

Openingstijden

Cursus 1: dinsdagavond: 19.45 - 22.15 uur
Cursus 2: donderdagochtend: 9.30 - 12.00 uur
Cursus 3: donderdagavond: 19.45 - 22.15 uur
Cursus 4: vrijdagochtend: 9.30 - 12.00 uur

Contact

Atelier Spoelder
Feike de Boerlaan 107
1019KV Amsterdam
Nederland
Tel: 0612807608

atelierspoelder.nl

3644 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Atelier Spoelder