Amsterdam House of Arts & Crafts

Amsterdam House of Arts & Crafts Amsterdam
Amsterdam House of Arts & Crafts Amsterdam (2)
Foto expositie Stasja van Droffelaar

www.stasjavandroffelaar.com
Amsterdam House of Arts & Crafts Amsterdam (3)
Foto expositie Stasja van Droffelaar

www.stasjavandroffelaar.com

Amsterdam House of Arts & Crafts is een plek waar creatief ondernemerschap, cursussen, workshops, kunst en ambacht in hartje Amsterdam samenkomen.
Het is een inspirerende plek om te leren, creëren, werken en delen.

Amsterdam House of Arts & Crafts organiseert diverse creatieve cursussen en workshops. Ook verhuren we onze ruimtes aan creatieve ondernemers en kunstenaars. Zij kunnen de ruimtes gebruiken voor het organiseren van eigen cursussen, exposities, lezingen en meer.

Verschillende creatieve ondernemers en kunstenaars werken in verschillende delen van het pand. Bekende machines en technieken worden gecombineerd met nieuwe inzichten en disciplines. Initiatiefnemer en ambachtelijk schoenmaker Esther van Schagen gelooft sterk in het delen van creativiteit en ideeën.

Wil je ook huren bij Amsterdam House of Arts & Crafts kijk dan op de website www.amsterdamhouseofartsandcrafts.com voor de beschikbare ruimtes en werkplekken.

Of informeer naar de mogelijkheden van het huren van onze expositieruimte en workshopruimte via info@amsterdamhouseofartsandcrafts.com of stap even binnen aan de Oudeschans 21.

Openingstijden

Amsterdam House of Arts & Crafts is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00-17:00.

Tijdens workshops en cursussen zijn we ook 's avonds, zaterdag en zondag toegankelijk.

  • Fotografie
  • Manifestatie
  • Design
  • Diversen

Stuur een bericht naar Amsterdam House of Arts & Crafts