Galerie Hommes

Galerie Hommes Rotterdam
Overzicht van de tentoonstelling What's the difference between me and you met sculpturen van Ingrid van der Hoeven en tekeningen van Astrid de Pauw
Galerie Hommes Rotterdam (2)
Gelegen aan de Charloisse Kerksingel, een dorp in Rotterdam Zuid vlakbij de uitgang van de Maastunnel (fiets en voetgangers)
Galerie Hommes Rotterdam (3)
Een gastvrije atmosfeer en druk bezochte openingen
Galerie Hommes Rotterdam (4)
Beeld uit de tentoonstelling My mothers paintings, met schilderijen van Francoise Magranges en een performance door Nina Boas

Galerie Hommes is een expositieruimte met een ideëel oogmerk: wij stellen ons ten doel kunst voor een breder publiek toegankelijk te maken. De galerie is gevestigd in Rotterdam Zuid en geopend in 2007. Naast het programma van 6 tentoonstellingen per jaar, bieden we kleinschalige evenementen, zoals een lezing, film, debat, muziek of workshop. De kunstenaars met wie we samenwerken maken veelal figuratief werk, waaruit een interesse doorklinkt voor universele, maatschappelijke of humane thema's.

Openingstijden

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 2 tot 6 uur, of op afspraak. Tussen twee tentoonstellingen is de galerie in verband met opbouw en afbouw gesloten.

Contact

Galerie Hommes
Charloisse Kerksingel 14
3082 DA Rotterdam
Nederland
Tel: 0624715144
E-mail: info@hommes.nl


www.hommes.nl
1424 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Galerie Hommes"