Wouter Springer

Nu te zien

Onlive

Tentoonstelling t/m 01-09-2022 > Alphen a/d Rijn
Deelname aan Onlive met 4 werken die verwerkt zijn in mijn experimentele film "The Sixth Sense". De werken zijn allen op 70 x 50 cm, allen met Oost-Indische inkt op papier, sommigen met een tweede laag acrylinkt.
De werken zijn gemaakt en de film is geschoten in een fotostudio in Liège, de film is gemonteerd in Berlijn.
Wouter Springer Rotterdam
Collapsing eclips - 50 x 70 cm - Oost-Indische inkt met aquarel op high pressed papier. Geëxposeerd op WNDRLND NR.3 bij SPOONK Art Cantina in Leeuwarden (januari - mei)

Het werk van Springer omvat surrealistisch, absurdistisch en psychedelisch - soms het abstracte opzoekend - werk. Verschillende technieken worden vaak gecombineerd, voor tekeningen blijft Oost-Indische een favoriet.

Na afgestudeerd te zijn op Journalistiek bleek al snel dat hij niet zijn creativiteit kwijt kon in deze sector. Er volgde een zoektocht door diverse creatieve disciplines. Dat uit zich nu wel eens met een installatie, met facetten van poëzie, (experimentele) film, voice-overs, tekeningen en schilderijen.

Springer werkt zowel in opdracht als dat hij vrij werk realiseert.

Zijn website www.wouterspringer.nl toont enkele van zijn werken. Op Instagram (https://www.instagram.com/wouter_springer) wordt een actueler beeld van waar hij mee bezig is weergegeven.

Contact

Wouter Springer
Mathenesserweg, 87-A3
3027 HJ Rotterdam
Nederland
Tel: 0643973656

www.wouterspringer.nl

43 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Wouter Springer