Kunsthandel Biesta & Smink

Kunsthandel Biesta & Smink Den Haag
In de collectie van Kunsthandel Biesta & Smink treft u schilderijen, aquarellen en tekeningen aan van diverse kunstenaars.
Kunsthandel Biesta & Smink Den Haag (2)
o.a. wintergezichten van diverse schilders.
Kunsthandel Biesta & Smink Den Haag (3)
Ook schilderijen met bijzondere kenmerken, bijvoorbeeld groot formaat etc.
Kunsthandel Biesta & Smink Den Haag (4)
Kortom, een diverse collectie met schilderijen, aquarellen en tekeningen voor ieder interieur in verschillende prijsklassen.

Sinds 2001 is Kunsthandel Biesta & Smink actief op de kunstmarkt met een bijzondere eigen collectie, bestaande uit schilderijen, aquarellen en tekeningen.

Ons team heeft de afgelopen decennia een uitgebreid en betrouwbaar netwerk opgebouwd, evenals veel ervaring opgedaan met diverse in- en verkoopkanalen.

Kunsthandel Biesta & Smink is gespecialiseerd in inkoop en verkoop van schilderijen, aquarellen en tekeningen uit de 19e t/m 21e eeuw.

7 dagen per week zijn wij tussen 8.00u en 20.00u telefonisch bereikbaar op 06 55 555 304 (ook voor berichten en WhatsApp) en/of per email via info@biesta-smink.nl.

Kijk op de website voor de bijzondere en regelmatig aangevulde collectie kunstwerken en voor een overzicht van onze werkzaamheden en services, waaronder inkoop en waardebepaling van schilderijen, aquarellen en tekeningen.

Openingstijden

Dagelijks bereikbaar van 8.00u tot 20.00u.

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "Kunsthandel Biesta & Smink"