Ineke Huijerman

Nu te zien

Een doorlopende tentoonstelling van mijn wandschilderingen bij Brouwerij Klein Duimpje in Hillegom

Tentoonstelling t/m 01-01-2030 > Brouwerij Klein Duimpje, Hyacintenlaan 2A, 2182 DE Hillegom
Doorlopend te bezichtigen bij Brouwerij Klein Duimpje in Hillegom, Wandschildering De Blauwe Tram, wandschildering Erik de Norman en een wandschildering boven de tapperij van 2x6m. met o.a.: een bierkelder, een bok die bier drinkt (bokbier) en een paard en wagen dat bier vervoerd.
Zeker de moeite waard! Dus kom gezellig langs en laat je verwonderen in het mooie proeflokaal!
Ineke Huijerman Hillegom
‘TRAVEL THROUGH TIME’

In de loop van mijn bestaan als kunstenaar ben ik steeds meer gaan abstraheren.
Ik heb gewerkt in lagen zodat je deze gelaagdheid kunt afpellen om te ontdekken wat er nog meer te zien is. Hieruit zijn droompatronen ontstaan van landschap, steden en van plaatsen, herinneringen waar ik ooit of ergens geweest ben of beelden die een bepaalde sfeer oproepen.

Mijn werk gaat ook over veroudering en verval. Maar tegen het eind ademen de herinneringen het, dat in de buurt van vrede komt of in elk geval berusting.

Kom en grijp de kans om de lagen van mijn schilderijen te ontdekken door mijn impressies en laat je meevoeren in een wereld van verwondering.
Ineke Huijerman Hillegom (2)
Ineke Huijerman Hillegom (3)
Ineke Huijerman Hillegom (4)

Ineke heeft de opleiding aan de Kunstacademie Haarlem-Leiden gevolgd. In 2014 is zij afgestudeerd.

Zij is geboren in Haarlem en is later naar De Zilk verhuisd. Met de duinen om de hoek is zij verkocht aan dit mooie landschap en kon het ook niet anders dan dat zij voor natuur gekozen heeft.

Zij heeft een eigen persoonlijke manier van schilderen ontwikkeld. Zij houdt zich niet aan "regels". Ieder schilderij is er een vermenging van diverse technieken. Zij werkt vanuit spontaniteit, niet vanuit een vast plan. Van elk schilderij dat ontstaat kan zij zeggen dat het een directe weergave is van wie zij is, wat zij voelt en uitstraalt.

Verschillende kunststromingen zijn van invloed. Zij is in de loop der jaren steeds meer gaan abstraheren en heeft zich doorontwikkeld en heeft een eigen signatuur.

Contact

Ineke Huijerman
Mariastraat 28
2181 CT Hillegom
Nederland
Tel: 06-13801708

www.ineke-huijerman.nl

1021 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Ineke Huijerman