galerie YEWEL, sieraden en meer kunst

galerie YEWEL, sieraden en meer kunst Zierikzee
duidelijk zichtbaar aan het park...
galerie YEWEL, sieraden en meer kunst Zierikzee (2)
gevestigd in een monument, ook onze woning...
galerie YEWEL, sieraden en meer kunst Zierikzee (3)
volg onze nieuwsbrief voor vernissages

Verkoop van sieraden en schilderijen die in Zeeland passen, met stranden, mooi licht, Zeeuwse mensen, een bijzondere golf en schepen, alles handwerk en uniek. De exposities wisselen regelmatig. Het is een huiskamergalerie in onze monumentale en toch eigentijdse eetkamer, woonkamer en het atelier. Schoonheid voor de toerist, voor op reis en ook voor de buren. Liefde van goud, zilver en olieverf. Alsof je een droom binnenstapt. Waar werk en wonen, eeuwenoud en eigentijds optimaal worden gecombineerd. Wij verkopen kunst waar je blij van wordt.
Voor de kunstverzamelaar. Voor wie na verhuizing kunst zoekt voor de lege muren in het nieuwe huis. Voor de toerist of deelnemer aan een symposium in een zeeuws hotel die er even uit wil, van kunst genieten met uitleg en een drankje.
Door een leven lang inspiratie is er een atelier met galerie ontstaan. Bij YEWEL vind je sieraden: oorbellen, halssieraden, armbanden, broches en ringen. En er zijn schilderijen: meest realistisch, romantisch, naturalisme dat soms doet denken aan de Tachtigers en de Haagse School. We bemiddelen in kunstreparatie, geven kunstadvies en interieuradvies bij verbouwing of inrichting.
Yolande: Onze liefde inspireerde me tot het edelsmeden. Toen we in 2009 wilden gaan trouwen en onze ringen gingen uitzoeken, vond ik het wereldje van het edelsmeden zo leuk, dat ik de opleiding volgde en als edelsmid begon.
Kom, kijk op je gemakje rond en kies. Of kom later nog eens terug.
Tenslotte gaat het om jouw emotie, de klik met het kunstwerk, uw geld. Als je voor een werk ‘valt’, dan zul je er daarna de ruimte thuis of in het bedrijf voor vinden. Voor het gevoel, een mooie kleurstelling, het juiste plaatje, de goede materialen.
sieraden, atelier, halssieraad, ketting, spang, medaillon, oorbellen, ring, speld, schilderij, kunst, galerie, jewelry, atelier, paintings, art, gallery, Schmuck, Gemälde

Openingstijden

Open op vrijdag en zaterdag 13 - 17 uur (en op afspraak). 

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Sieraden

Stuur een bericht naar galerie YEWEL, sieraden en meer kunst