MPV Gallery

Galerie Mark Peet Visser (1992) is een galerie voor hedendaagse beeldende kunst. De galerie vertegenwoordigt kunstenaars
van naam uit binnen- en buitenland. Er wordt uitsluitend door de galerie op basis van een lange termijn relatie met de verschillende kunstenaars gewerkt. Op dit moment zijn er twee vestigingen, een in 's-Hertogenbosch en een in Heusden, er is bewust gekozen voor een diversiteit aan verschillende kunstuitingen waarin de nadruk wordt gelegd op schilder-, beeldhouw- en glaskunst. Ook fotografie wordt in haar verschillende vormen door de galerie gepresenteerd.

Mark Peet Visser:

'Door met een diversiteit aan kunstvormen te werken ben je als galerie aantrekkelijk voor een breed publiek, jong en oud. Er is in feite voor ieder wat wils. Toch wil onze galerie geen dwarsdoorsnede zijn van de kunst, integendeel! Er is juist sprake van een eigenzinnige uitsnede. Die uitsnede vertegenwoordigt mijn smaak, mijn gevoel voor kwaliteit. Smaak verwijst naar vorm en kwaliteit naar inhoud'.

Galerie Mark Peet Visser vertegenwoordigt in haar stal verschillende kunstenaars exclusief. Naast dat deze kunstenaars uiteraard exposeren in de galerie worden zij ook op verschillende manieren gepromoot in het buitenland, dan wel op kunstbeurzen of door het "uitlenen" aan andere galeries en musea. Naast de particuliere kunstkoper (verzamelaar) adviseert de galerie het bedrijfsleven bij het verwerven en samenstellen van een avontuurlijke maar gedegen collectie. Uiteraard wordt de plaatsing op verzoek volledig verzorgd door de galerie.

Galerie Mark Peet Visser presenteert zich op diverse kunstbeurzen in binnen en buitenland.De dagelijkse leiding van de galerie is in handen van Mark Peet Visser, Melvin van den Doel, Angelien Meerman en Nicolette Visser.

Openingstijden

Onze galerie in 's-Hertogenbosch is geopend van donderdag t/m zondag 11.00 - 18.00 uur en op afspraak.

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Multimedia

Stuur een bericht naar MPV Gallery