De Kluis Custos Fidelis

De Kluis Custos Fidelis Eindhoven
Een uniek en markant gebouw voor ultra veilige kunstopslag

Geachte heer/mevrouw,

Wij willen ons graag aan u voorstellen.

Wij zijn De Kluis Custos Fidelis en zijn gevestigd in de voormalige dependance van De Nederlandse Bank, aan de Dr. Holtroplaan 1 te Eindhoven.
Metersdik beton, staal, kevlar, camera’s en elektronische detectie waken over kostbare bezittingen in deze ultra high security facility.
Er is een brede keuze in beveiligde opslag. Kleine en grote kluizen en ruime mogelijkheden voor geconditioneerde kunstopslag. Tevens faciliteiten voor expositie-, presentatie- en tentoonstellingsruimtes.
Wij beschikken over een 'in house' restauratie atelier en kunnen conditierapporten en taxatierapporten voor u opstellen.
Internationaal werkende hedendaagse kunstenaars kunnen tussen tentoonstellingen door werken in onze opslag bewaren en voor bezoekende klanten of musea een tijdelijke expositie inrichten.
Wij slaan kunstenaarsnalatenschappen op waarbij erfgenamen indien gewenst zelf of met onze hulp en advies verkooppresentaties kunnen organiseren.
De Kluis Custos Fidelis biedt volledige privacy, volstrekte discretie, optimale veiligheid, een persoonlijke begeleiding en excellente service in een gemoedelijke sfeer.

Klanten van heinde en verre weten ons te vinden en te waarderen.

Openingstijden

Kluizen toegankelijk voor bezichtiging: dinsdags 12:00 - 21:00 uur en vrijdags 09:00 - 17:00 uur

Stuur een bericht naar De Kluis Custos Fidelis