Anne Vincent Dijkstra

Laatste week

Klimaatexpo '22

Tentoonstelling t/m 04-12-2022 > Zwolle
Vanaf 17 september tot en met 4 december is werk van mij te zien op de KlimaatExpo ’22.

De klimaatcrisis schreeuwt om grote veranderingen, die ons voorstellingsvermogen soms nog te boven gaan. We hebben de verbeeldingskracht van kunstenaars nodig om het onvoorstelbare in beeld te brengen. Daarom organiseren Museum de Fundatie en ArtWorlds deze expositie.

De 250 kunstwerken worden tentoongesteld op diverse locaties van Museum de Fundatie in Zwolle. Het Academiehuis aan de Grote Markt fungeert speciaal voor de gelegenheid als dependance van de Fundatie. Ook in en rond kasteel Het Nijenhuis in Heino/Wijhe is werk te zien.

De KlimaatExpo ’22 is onderdeel van de Future Factory, het laboratorium van Museum de Fundatie. Multidisciplinaire makers gaan hier op zoek naar de hartslag van de tijd. Welke thema’s bepalen de toekomst? Antwoorden zijn te zien in exposities zowel binnen als buiten het museum.

Locaties en openingstijden:

Museum de Fundatie - Blijmarkt 20, Zwolle
Openingstijden: dinsdag t/m zondag, 11-17 uur.(Zaterdags tot 21.00)

Academiehuis Grote Kerk - Grote Markt 18, Zwolle
Openingstijden: dinsdag t/m zondag, 11-17 uur.(Zondags tot 16.00)

Kasteel het Nijenhuis - ’t Nijenhuis 10, Heino Wijhe
Openingstijden: dinsdag t/m zondag, 11-17 uur
Anne Vincent Dijkstra Bergen op Zoom
Anne Vincent Dijkstra Bergen op Zoom (2)
Anne Vincent Dijkstra Bergen op Zoom (3)
Representatie en werk in stock bij Galerie Nasty Alice, Sint Antoniusstraat 10, 5616 RT Eindhoven, Tel: 06-34053028, info@galerienastyalice.nl openingstijden: woensdag t/m vrijdag 12 tot 18 uur, zaterdag en zondag 12 tot 17 uur (http://www.galerienastyalice.nl)

-
Anne Vincent Dijkstra Bergen op Zoom (4)
In april 2017 heb ik een beurs ontvangen van de Pollock-Kasner Foundation in New York. Zie http://pkf.org/grantees/#pk-recipients

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Anne Vincent Dijkstra